Written by

Kako da poboljšate zvuk na Google Home Mini uređaju

m:ovo m:ono| Views: 278

mini

Jedna od glavnih stavki na koju se žale korisnici Google Home Mini uređaja je nešto lošiji zvuk, dok su njegove veće inačice besprijekorne po tom pitanju. Mini je dizajniran da bude nešto povoljnija karta za ulazak u pametni dom, a ne sredstvo za slušanje muzike. Uprkos tome Google je objavio rješenje koje bi moglo da pmogne kad je u pitanju nešto lošiji zvuk Google Home Mini.

Od sada možete povezati bilo koji kompatibilni zvučnik sa Google Home Mini putem Bluetooth-a i na taj način pobolljšati zvuk. Na primjer, ako imate Google Home Mini u kuhinji, možte ga povezati sa Bluetooth zvučnikom koji se nalazi u dnevnom boravku tako da ćete moći puštati muziku sa oba uređaja u isto vrijeme. U zavisnosti od toga koliki vam je stan i koliko bežičnih zvučnika imate, bez problema biste mogli puštati istu muziku u cijelom domu.

Otvorite Google Home aplikaciju na vašem telefonu i kliknite na podešavanja u gornjem desnom uglu. Ukoliko je vaš zvučnik kompatibilan sa Google Home prikazaće vam se u podešavanjima i jednostavno ga povežite. Nakon toga kada kažete Google Assistant-u da pusti muziku, automatski će svirati iz oba zvučnika.