Written by

Kako da pređete sa prepaid-a na postpaid?

kako? lako!| Views: 63

apps

Ukoliko ste razmišljali da se prebacite sa prepaid-a na postpaid, zbog brojnih olakšica koje ova vrsta usluga pruža, to je veoma jednostavan korak, a pritom možete zadržati vaš stari broj.

Prije svega, velika olakšica prilikom prelaska sa prepaid-a na postpaid je ta što se ovaj transfer može izvršiti na svim prodajnim mjestima m:tel-a, ali i kod ovlaštenih predstavnika.

Potrebno je da sa sobom ponesete ličnu kartu i certifikat za prepaid, na kojem se nalaze PIN i PUK kod, a ukoliko nemate ovaj dokument, biće vam dovoljna vaša prepaid kartica.

Sve ostale informacije ponudiće vam naše osoblje na prodajnim mjestima. Vaše je samo da odaberete koja postpaid Moj Mix kombinaciju najviše odgovara vašim potrebama i da li uz odabranu  tarifu želite i neki od odličnih telefona iz naše ponude po cijeni već od 1 KM (sa PDV-om). Ugovori za postpaid tarifu Moj Mix potpisuju se na 12 ili 24 mjeseca, a  navedena tarifa  vam pruža mogućnost da spakujete svoj personalizovani tarifni paket po svojoj mjeri, tj da odaberete količinu minuta i poruka koja najviše odgovara vašim potrebama, a  uz to možete kombinovati i neograničen mobilni internet.

A za sve one koju su preko dvije godine vlasnici m:tel prepaid broja nudimo i dodatne pogodnosti.

To je sve. Jednostavno, zar ne?

Napomena: Za prelazak na postpaid, korisnik treba izmiriti sva eventualna dugovanja i ispuniti zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa u kojem će odabrati i svoju kombinaciju Moj Mix tarifnog modela. Aktivacija se vrši sat vremena nakon potpisivanja ugovora I postpaid avantura može da počne.