Written by

Kako da preko mobilnog pratite svoj automobil

kako? lako!| Views: 192

trackr

Savremeno doba donijelo je više načina da pratite svoj automobil, a među najpopularnijim su GPS praćenje, te uređaj TrackR koji vam uz pomoć mobilnog telefona omogućuje da uvijek znate lokaciju vašeg četvorotočkaša.

Brojne su kompanije koje u našoj državi, ali i inače u svijetu preduzećima sa bogatim voznim parkom, ali i pojedincima, nude usluge nude mogućnost da u svako doba dana putem mobilnih aplikacija mogu znati gdje im se nalaze vozila, koliko su kilometara prešla i mnoge druge informacije. Ovu uslugu nudi i m:tel, a ponudu možete potražiti na stranici ove kompanije.

Osim GPS uređaja, veiku popularnost na svjetskom tržištu postigao je i uređaj TrackR, mali uređaj koji u kombinaciji sa pametnim telefonom može da vam sačuva ne samo automobil nego i druge vrijednosti.

U pitanju je uređaj veličine kovanice i može se osim u automobil postaviti ili zalijepiti na torbu, novčanik ili tehnološke uređaje koje ne želite izgubiti. Kada je u pitanju korištenje za praćenje automobila najveća prednost što obzirom na njegovu veličinu TrackR možete sakriti bilo gdje u automobilu, a u slučaju krađe automobila teško ga je pronaći.