Written by

Kako da skinete YouTube video u offline mod

m:ovo m:ono| Views: 205

Postoji zaista mnogo razloga zbog kojih biste htjeli gledati YouTube u offline modu, a mi ćemo vam objasniti kako da to izvedete u svakom trenutku.

Jedan od najjednostavnijih načina kako da to uradite je svakako putem YouTube aplikacije, ali u tom slučaju se morate pretplatiti na YouTube Red koji podržava više od 200 država. Da biste skinuli video u svoj telefon jednostavno otvorite YouTube aplikaciju, nađite video koji želite, kliknite na Save dugme, odaberite kvalitet koji želite i to je to.

Pored toga, video možete sašuvati i putem vašeg pretraživača, u tom slučaju uzmite URL video, pronašite ga na stranici i konvertujte ga u standardni format MP4 ili MP3. Ovaj metod funkcioniše i kod Vimeo videa.

Treća opcija je naravno još jedna aplikacija  koja se zove TubeMat, iako je ne možete naći na Play Store-u, veoma je popularna i pazite da je skidate direktno sa stranice programera. Prvo što treba da uradite jeste da omogućite telefonu da instalirate aplikacije sa drugih izvora zatim idite na Settings – Lock Screen – Security i prebacite na Unknown Sources. Zatim idite na TubeMate sajt i odaberite opciju za vaš uređaj  i pratite korake.