Kako da... svoj mobilni uređaj pretvorite u TV

Written by

Kako da… svoj mobilni uređaj pretvorite u TV

kako da..., m:vijesti| Views: 577

TV To GO – televizija u pokretu na vašem mobilnom telefonu

TV To GO je usluga kompanije m:tel koja vam omogućava da gledate vaš omiljeni TV sadržaj gdje god se nalazite u BiH, odnosno ukoliko vam je potreban dodatni TV ekran jer ukućani vole različite emisije. Zahvaljujući ovoj usluzi vaše omiljene emisije, serije i ostale sadržaje možete gledati na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.
TV na vašem mobilnom telefonu je veoma praktičan i ukoliko čekate u redu te želite da prekratite vrijeme.

Ova usluga je potpuno besplatna za sve korisnike m:tel IPTV paketa kompanije m:tel, potrebno je samo da je aktivirate i uživate u televiziji u pokretu. A mobilni internet saobraćaj koji se koristi u okviru TV To Go usluge se ne tarifira, odnosno – besplatan je.

Dakle, da biste aktivirali TV To GO uslugu potrebno je da budete korisnik jednog od TV IPTV paketa. A do aktivacije vas dijele tri jednostavna koraka:

1. Generišite kod

U glavnom meniju Mtel IPTV usluge na televizoru izaberete „Podešavanja“ i opciju: „TV To Go“ i dobićete vaš jedinstven aktivacioni kod.

2. Registrujte se

Preuzmite i pokrenite aplikaciju TV To Go na telefonu ili tabletu ili računaru. Na početnom ekranu izaberite opciju “Novi korisnik” i u odgovarajuća polja unesite aktivacioni kod, e-mail adresu i željenu lozinku.

3. Uživajte u TV sadržaju

Da biste završili registraciju potrebno je da posjetite link koji ste dobili u e-mail poruci. Link važi 48 časova.Nakon toga, registracija je gotova te možete početi sa korištenjem TV To Go aplikacije.

Podsjećamo, TV To GO aplikacija kompanije m:tel ima novo ruho i nove funkcionalnosti. Moći ćete snimati, premotavati i pauzirati sadržaje baš kao što to radite i na vašem TV uređaju.

Ukoliko imate staru aplikaciju, ne zaboravite da preuzmete novu. Unaprijeđenu aplikaciju za TV To Go možete preuzeti putem Google Play prodavnice ili App Store-a potpuno besplatno, a rukovanje aplikacijom je krajnje jednostavno i veoma pregledno.

Ukoliko još uvijek niste isprobali ovu korisnu m:tel uslugu, vrijeme je da to učinite! Za pomoć sa instalacijom i registracijom možete pozvati 0 800 50 000.