Written by

Kako da tehnologijom svoje vjenčanje učinite još nezaboravnijim

m:ovo m:ono| Views: 75

vjencanje naslovna slika

Približava vam se dan kada ćete reći sudbonosno DA i želite da sve bude savršeno. Dok se zaklinjete na vječnu ljubav prepustite tehnologiji da zabilježi najljepše trenutke tog dana. U ovom tekstu vam otkrivamo kako da sa malim tehničkim čudima svoje vjenčanje učinite još nezaboravnijim.

Kamere u buketima

vjencanje

Na svakom vjenčanju pored profesionalnog fotografa svijetle i blicevi članova porodice i bliskih prijatelja. Zašto ovog puta ne biste pokušali napraviti fotografije iz svog ugla? U cvjećari zamolite da se jedna kamerica stavi u mladenkin ili kumin buket. Tako ćete moći zabilježiti svaku sekundu tog svečanog hoda prema budućem zajedničkom životu. Pored toga, ova kamerica će snimiti i sve što sveštenik bude govorio, kao i emocije na licu vašeg budućeg muža.

Prenosiva tehnologija u ulozi nakita

ringly

Vjerovali ili ne, ima zaista mnogo prenosive tehnologije koja izgleda prekrasno, a pored toga će vam pomoći da bez stresa prođete sve pripreme za vjenčanje. Za mladenke je tu prsten Ringly koji će vam omogućiti da se spremate ne razmišljajući o tome gdje vam je mobilni telefon i da li ste propustili važan poziv ili poruku. Kada telefon zazvoni ili vam stigne poruka, prsten Ringly na vašoj ruci će blago zabrujati.

Selfie štapovi na svadbama

selfie stapovi

Posebni gosti na vašem vjenčanju svakako moraju biti mnogobrojni selfie štapovi. Kupite više komada i podijelite ih gostima. Neka svako od njih napravi nekoliko fotografija, a zatim se dogovorite kako da vam ih proslijede. Možda bi bilo najbolje da odredite hashtag za slike sa vaše svadbe kako biste ih lako pronašli na jednom mjestu. Sigurno ćete se ludo zabaviti gledajući šta su sve zabilježile kamere telefona na vašem vjenčanju.