Written by

Kako da uz pomoć aplikacija ove godine putujete povoljno

m:apps, preporučujemo| Views: 285

Potreban vam je odmor sa što skromnijim budžetom? Koju destinaciju sljedeću birate za vašu avanturu?

Neki već sada razmišljaju o toplim ljetnjim danima, a neki bi pauzu od svakodnevnih aktivnosti napravili ovaj vikend. Bez obzira na to kojoj grupi pripadate svima je u interesu da na što jednostavniji način organizuju odmor iz snova, a tu vam mogu pomoći neke od aplikacija za putovanja.

HolidayPirates

Dostupna na nekoliko jezika, ova aplikacija sadrži informacije o najboljim ponudama stotina destinacija širom svijeta. Dovoljno je da ukucate destinaciju na koju želite da idete, onu sa koje krećete i budžet koji ste spremni izdvojiti za putovanje i dobićete najbolje ponude koje su trenutno dostupne. Čak i nakon realizovanog putovanja bićete redovno informisani o akcijama i popustima koje imaju prevoznici i vlasnici smještajnih kapaciteta.

Holidayguru

Baš kao i prethodna, Holidayguru vam nudi sve opcije najjeftinijeg postojućeg putovanja. Pored najboljih ponuda, imate mogućnost interakcije sa drugim korisnicima. Kao i uvijek, da biste dobili najbolju ponudu, morate biti brzi u book-iranju, inače će neko drugi uživati u svim prednostima iste.

Skyscanner

Za uštedu na cijenama avionskih karata se pobrinuo Skyscanner koji nudi najveću bazu low-cost avio kompanija. Aplikacija ima odlične fukcije od kojih su, svakom putniku, najinteresantnije: lista najjeftinijih letova sa najbližeg aerodroma, mjesečni kalendar sa cijenama određenih destinacija i obavještenje o aktuelnim popustima.

 

KAYAK

Stotine drugih sajtova za ljubitelje putovanja u jednom i sigurno najveći izbor letova, hotela i rent a car kompanija. U funkcionalnosti nema razlike između sajta i aplikacije u kojima možete pratiti status određenog leta, a ukoliko imate Alexa-u imate i ličnog asistenta u planiranju putovanja.

Trivago

Ako je hotel vaš izbor smještaja, nema potrebe da tražite drugu aplikaciju, jer Trivago upoređuje cijene smještaja na različitim sajtovima iz svih dijelova svijeta. Na vama je da odaberete željenu destinaciju, a Trivago će vam, stopostotno, izbaciti najbolju ponudu za željenu sobu ili apartman.

Lastminute

Pionir u jeftinim putovanjima i odličan za sve inpulsivne odmore. Serija last minute ponuda različitih destinacija, na vama je da odabrete jednu od njih i u skladu sa vremenom spakujete kofere.

Koju god od navedenih aplikacija odaberete, nećete pogriješiti, jer nijedna od njih neće razočariti u količini dostavljenih informacija.