Written by

Kako izgleda Instagram nalog najpoznatijeg tattoo majstora?

moj android| Views: 253

Bang Bang

Ako osoba nosi nadimak Bang Bang, vjerovatno ne biste željeli da joj dopustite da vam se približi sa oštrim alatom u ruci. Osim ako je u pitanju Keith McCurdy, tattoo majstor koji je među svojim klijentima poznat kao Bang Bang, a u javnosti slavan upravo zbog svojih klijenata.

McCurdy je do sada tetovirao veliki broj poznatih ličnosti, pretežno iz svijeta umjetnosti i sporta, i to često na neobičnim mjestima. Tako je putovao na Karibe i tamo oslikavao tijelo pop zvijezde Rihanna-e, popularni košarkaš LeBron James ga je ugostio u podrumu svoje kuće, dok je manekenka Cara Delevigne svoju tetovažu dobila na krovu jedne zgrade.

Bang Bang 2

Iako je posjećivao i mnoga druga poznata imena, i na njihovoj koži slikao nevjerovatna djela, vrata njegovog salona u Njujorku su i dalje otvorena svima koji žele vrhunsku tetovažu. Istina, redovne klijente uglavnom preuzima neko od njegovih 12 izuzetno talentovanih saradnika, dok Bang Bang ispunjava želje poznatih i puni naslovnice medija kao što su Vogue, RollingStone i Observer.

Na njegovom Instagram nalogu nalazi se bogata kolekcija očaravjućih tetovaža, koje stvaraju on i njegov tim, uz poneki selfie sa nekom od slavnih faca. Stoga i ne čudi činjenica da @bangbamgnyc prati više od 1,3 miliona ljudi iz cijelog svijeta.