Kako koristiti CAFAGO?

1

Vrijeme kupovine preko interneta je odavno stiglo. Nekada je mnogo jednostavnije kupovinu obaviti klikom na dugme. Ovo naročito ide u prilogu onima koji su ljubitelji gadžeta, pametnih telefona, kamera i sl. Nakon pretrage google-a i foruma, slijedi posjeta sajta na kojem to što ste odabrali možete i kupiti, po što nižoj cijenu podrazumijeva se. Jednu takvu web destinaciju vam preporučujemo – CAFAGO.com.

Svjetski sajt online prodaje ima fenomenalan izbor gadgeta najboljeg kvaliteta, svojim kupcima pruža dobro iskustvo prilikom kupovine, šalje u BiH i ima odličan support tim. Takođe ima nekoliko skladišta širom Evrope, samim tim možete izbjeći plaćanje carine i PDV-a. Cafago ima svoje kupone koji vam mogu napraviti razliku u cijeni. Svaki dan imaju neke dobre ponude, a ako se prijavite na njihov sedmični mail onda će vam oni slati koji su artikli na velikom sniženju, a ukoliko imate neke nejasnoće, Cafago Support tim odgovara u najkraćem roku.

Sljedeće što treba da znate je kako se registrovati na Cafago?

Najprije popunjavate forumular na početnoj stranici ili se prijavite preko Facebook-a ili Gmail-a. Pronađete ID programa Cafago zatim se prijavite sa zahtjevom za pridruživanje i čekajte njihov odgovor. Od tog momenta možete kupovati šta želite, a ukoliko pošaljete promo linkove koje oni vama pošalju, i vaši prijatelji na njihovom sajtu kupe nešto vi dobijate procenat.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se