Kako „otpratiti“ sve one koji vas ne prate na Instagram-u ili Twitter-u?

instagram-e-commerce-integration-e1483105817745

Ukoliko želite da „otpratite“ sve one koji vam nisu uzvratili „follow“ donosimo vam par savjeta kako da to najjefikasnije uradite. Ovi alati će vam pomoći da brzo, lako i na intuitivan način izbrišite sve one koji vas nisu zapratili nazad.

Jedna od korisnijih je Followers Insight aplikacija, koja će vam omogućiti da vidite listu svih onih koje vas ne prate nazad. Ova aplikacija pruža razne informacije i statistike vašeg Instagram naloga. Na početnoj strani aplikacije prikazan je broj stečenih i izgubljenih pratilaca stekli, kao i one koji su vas blokirali. Tu su i inormacije o tome koliko imate zajedničkih prijatelja, onih koji vas aktivno prate i naravno, informacije o osobama koje vi pratite, a one vas ne.

Dvije ikonice koje se nalaze na početnoj stranici najviše ističu su „Insights“ i „Spotlight“.

Insights funkcija pomaže vam da pratite statistiku svog naloga, a sadrži tri opcije. Prva daje uvid u najvjernije pratioce, one koji najviše lajkuju vaše postove i one koji najviše komentarišu. Druga opcija je namjenjena statistici, koja izlistavaju opcije koje vam mogu pružiti uvid u trenutno najaktivnije pratioce, posljednje aktivne Instagram korisnike i neaktivne korisnike. Treća opcija vam pruža uvid u to koji su vam postovi popularni, koji su najviše lajkovani i koji su najviše komentarisani. Takođe možete da provjerite koliko su efikasni određeni tagovi.

Nakon što preuzmete i instalirate Followers Insight aplikaciju na dnu liste dodirnite opciju “NonFollowers”. Tu imate pristupi listi svih naloga koji vas iz nekog razloga ne prate. Da biste otpratili potrebo je samo pritisnuti crveni taster sa opcijom„Unfollow“.

Druga „Spotlight“ opcija izlistava korisnike Instagram-a radi efikasnijeg povezivanja, a među dodatnim opcijama aplikacije nudi se mogućnost preuzimanja i „Twitter“ verzije.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se