Written by

Kako postati Snapchat profesionalac?

kako? lako!| Views: 310

snapchat

Mislili ste da znate sve o Snapchat-u? Razmislite još jednom.

Mobilna aplikacija kao što je Snapchat, skoro pa svakodnevno doživljava ažuriranja, jer da bi ostali u vrhu moraju pratiti trendove i svakodnevno razvijati softwere. Da bi bili u toku sa razvojem te društvene mreže, pogledajte kojih je to 10 opcija koje morate znati

Kreirajte Snapcode pomoću drugih sajtova:

Nalog na Snapchat-u možete napraviti pomoću bilo koje druge društvene mreže. Dakle, ako imate Facebook, Gmail ili neku sličnu mrežu, povežite profile i na taj način ćete imati prijatelje sa tih mreža i na Snapu.

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f416659%2f1be938e7-067d-4405-b7c5-5453bc4d1b3c

Pošaljite novac prijateljima:

Sve češće se novac šalje online putem, a mnogi korisnici Snapchat-a ne znaju da to mogu uraditi preko svoje aplikacije. Naime, potrebno je samo da u podešavanjima aktivirate opciju Snapcash, unesete podatke sa svoje debitne kartice i novac će stići na željenu adresu.

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f416616%2f93e1c95f-f8df-4452-95a5-dfe0c770b532

Kreirajte sopstveni sticker:

Ako među ponuđenim emotikonima ne postoji onaj koji vam se najviše dopada, kreirajte svoj. Baš tako, pomoću Snapchat-a možete imati stiker koji liči na vas. Napravite fotografiju ili video, zatim kliknite na opciju sa ikonom makaze, dodajte željene boje i aplikacija će završiti ostali posao i stvoriti emotikon koji liči baš na vas.

Pošaljite grupnu poruku:

Slanje grupne poruke radi po principu obične poruke prema jednom licu. Otvorite chat, dodajte do 16 osoba, dajte ime svojoj grupi i pošaljite željenu poruku. Grupa će trajati 24 sata, nakon čega se cijela prepiska automatski briše. 

 

Kreirajte sopstveni geofilter:

Geofilteri su nešto što je veoma zabavno, a Snapchat nudi mogućnost da napravite sopstveni. Tako filter možete prilagoditi različitim situacijama, a više prijatelji će biti oduševljeni kada vide da ste jedan takav geofilter napravili baš za njih.

https-%2f%2fblueprint-api-production-s3-amazonaws-com%2fuploads%2fcard%2fimage%2f416755%2fc587900a-e4b4-4ef9-baee-e85d1a4f2d7c

Audio i video poziv:

Većina korisnika šalje tekstualne poruke i fotografije, ali Snapchat daje mogućnost i za audio i video pozive. Takođe, i ovo je veoma jednostavno. U chat prozoru pritisnite slušalicu za obični poziv, a ako želite dodati i video kliknite na ikonicu sa kamerom.

 

Ovo su samo neke od opcija koje Snapchat nudi svojim korisnicima. Važno je da znate da vam može biti od koristi u mnogo čemu, ali i da je pomoću te društvene mreže dobra zabava zagarantovana.