Written by

Kako preživjeti Nešvil pauzu

m:tel IPTV| Views: 182

nashville

Rejnu Džejms (koju igra Koni Briton) poznajemo kao nekrunisanu kraljicu kantri muzike u TV seriji „Nešvil“. Peta sezona Nešvila se zaustavlja na 11 epizodi, a već u devetoj naš omiljeni lik, Rejna, umire. Po riječima glumice, jedini razlog napuštanja serije je želja da usmjeri svoju karijeru i na druge projekte. Po nezvaničnim podacima, pauza će trajati oko tri mjeseca, pa shodno tome preporučujemo vam da se osvrnete na stare epizode koje možete naći na m:tel-ovom Open IPTV-ju, u okviru Pickbox videoteke. Za sve fanove serije , donosimo jednu lijepu vijest i listu od sedam savjeta kako preživjeti pauzu u emitovanju ovog mega-popularnog TV serijala.

7. Odgledajte sve ostale sezone Nešvila

Kao pretplatnik Open IPTV-ja, u Pickbox-u možete naći sve sezone Nešvila, a ako ste ih već gledali, pa šta? Svaki pravi fan gleda serije koje voli i po nekoliko puta.

6. Izađite napolje na sunce

Prestanite da tugujete! Pogledajte na ovu pauzu iz drugog, optimističnijeg ugla. Šta biste da se pauza desila u decembru? Izađite napolje i uživajte u ovom vremenu, to je puno bolji izbor nego sjedenje u kući.

5. Navucite se na neku drugu seriju na Pickboxu

Izbor je zaista veliki, tako da možete da ideš od žanra do žanra, od serije do serije. Možda da se bacite na Aferu? Ili Kraljevsku porodicu? Ako volite nešto žešće i muževnije, možda ipak Crna jedra? Ima svega, a na sve bacite oko ovdje.

4. Slušajte kantri

Johny Cash, Villy Nelson, Hank Williams, Dolly Parton su samo neki od izvođača uz koje ćete možda brže dočekati povratak ove serije.

3. Pecite kolače

Jedan od najboljih načina da se skrenu misli sa određene stvari jeste okupacija nečim drugim. Ako se već posvetite drugoj aktivnosti, neka to bude nešto korisno kao na primjer kuhanje. Na internetu možete naći puno recepata, a mi vam preporučujemo da probate baš one malo komplikovanije.

2. Pratite Hejden na Instagramu ili Tviteru

U Hejden smo se zaljubili kao Džulijet u Nešvilu, a njen Instagram profil pokazuje kako je i u privatnom životu predivna.

1. Pratite sve vijesti o tome kada se Nešvil vraća

Tačan datum je i dalje nepoznat, ali producent Maršal Herskovic rekao je da će 5. sezona trajati oko dva i po, do tri mjeseca. Dobra vijest za fanove je što producenti neće koristiti Rejninu smrt kao izgovor da završe seriju. Štaviše, šuška se i o šestoj sezoni.

I… JEDNA VEOMA LIJEPA VIJEST

Nakon Rejnine smrti, producenti nas ipak neće ostaviti u totalnom očajanju. Nakon pauze, drugi dio sezone će biti pun iznenađenja, a procurila je i nova vijest da se dvije sjajne glumice pridružuju ansamblu Nešvila: Rejčel Bilson („Okrug Orindž“) i Kejtlin Dabčdej („Imperija“) .

Iako su detalji drugog dijela pete sezone obavijeni velom tajne, moramo priznati da jedva čekamo nastavak, i  ne sumnjamo da će nas producenti razočarati, pogotovo sa ovom izuzetno talentovanom ekipom. Šta još da kažemo? Fanovi Nešvila, izdržite!

Više o aktuelnoj ponudi Open i o ostalim sadržajima koje vam Open IPTV nudi saznajte na našem sajtu open.mtel.ba.