Written by

Koje su prednosti novih Moj Mix tarifa?

m:vijesti| Views: 127

Moj Mix

Nove m:tel Moj Mix tarife dolaze sa novim prednostima. Skrojene su za uživanje u još većim bonusima, jeftinijim pozivima i neograničenom mobilnom internetu i SMS-ovima, te bonus minutama za pozive prema Srbiji.

Sada sve nove Moj Mix tarife imaju neograničen mobilni internet, te možete biti u toku sa svim važnim dešavanjima u svijetu kada god to poželite i to bez dodatnih troškova.

Nove tarife vam pružaju i bonus razgovore prema mts mreži, te sada možete, u okviru bonusa, da zovete i prijatelje u Srbiji.

Ono što dodatno krasi nove m:tel Moj Mix tarife je poziv prema jednom prijatelj broju koji je potpuno besplatan, ne naplaćuje se čak ni uspostava poziva.

Svih sedam Moj Mix tarifa, Moj Mix Mini, Moj Mix Standard, Moj Mix Net, Moj Mix Extra, Moj Mix Top, Moj Mix Premium i Moj Mix VIP, pružaju vam mogućnost da izaberete najnovije modele pametnih telefona vodećih svjetskih proizvođača, a neki od njih mogu biti vaši po cijeni već od 1 KM.

Informišite se više na www.mtel.ba ili pozovite korisnički servisi na 066 10 10 10, te izaberite novi Moj Mix osmišljen prema vašim potrebama.