banja luka selfie p7

Written by

Koliko selfija je dovoljno? Sa Huawei Ascend P7 – bezbroj

m:vijesti| Views: 169

banja luka selfie p7

Banjaluka je sinoć bila domaćin novog Huawei modela, Ascend P7, po drugi put u ovom mjesecu. Kompanija m:tel priredila je za Banjalučane višečasovnu zabavnu promociju prednje kamere, kao i drugih brojnih prednosti ovog telefona o kojem svi pričaju samo najbolje. Najveće oduševljenje izaziva imitacija blica na prednjoj kameri koja vam omogućava fotografisanje selfija čak i u mraku.

“Najčešće postavljena pitanja su koliko košta, kako ga mogu kupiti, koliko Gb fotografija može stati na memoriju telefona. Bilo je čak i pitanja da li im možemo pokloniti taj s kojim ih fotografišemo. Ovaj telefon izazvao je baš mnogo pažnje,” istakla je Ljiljana Šipragić, jedan od instruktora savršenog selfija.

Trg Krajine bio je glavno okupljalište ljubitelja selfija, starosti od 7 do 77 godina. Najviše su se zabavljali najmlađi i najstariji koji nisu krili svoje oduševljene poklonjenom uramljenom fotografijom. “Ova promocija je divna jer me vratila u vrijeme kad smo stalno štampali fotografije i čuvali ih kao uspomene.,” rekla je Nada, ljubazna gospođa koja je šetnju s unukom upotpunila zajendičkom fotografijom.

Kurs savršenog selfija u organizaciji kompanije m:tel će danas biti održan u Prijedoru, od 19 do 23 h, na Trgu Zorana Karlice. Sudeći po interesovanju Prijedorčana početkom sedmice, kada je kurs po prvi put održan u njihovom gradu, večeras će biti veoma zabavno.

Huawei Ascend P7 može biti i vaš po cijeni od samo 1KM ukoliko se odlučite za Moj Mix tarifu 60 kompanije m:tel.

M:tel, imate prijatelje