sarajvo vino

Written by

Kompanija m:tel podržava 8. Međunarodni festival vina i gastronomije – Sarajevo vino fest 2015

prijateljstva| Views: 64

vino fest

Udruženje gastronoma „Gastro kutak“ ove godine organizuje osmi po redu Međunarodni Festival vina i gastronomije – Sarajevo vino fest 2015. Festival će biti otvoren 19.02. sa početkom u 17.00 časova, te će trajati dva dan, a održavaće se sarajevskom hotelu Holiday.

Ove godine Sarajevo vino fest posvećen je obilježavanju 21. godišnjice od održavanja Zimskih olimpijskih igara. Kompanija m:tel je podržala ovu manifestaciju prepoznavši značaj festivala za promociju turističke i ugostiteljske ponude kao i promociju sajamskog turizma Bosne i Hercegovine.

Na festivalu će se predstaviti više od 80 izlagača iz regiona, te će ovo biti odlična prilika za stvaranje poslovnih kontakata I sklapanje novih poslova.

Izlagači, kao I posjetioci festivala će uz dobra vina i gastronomsku ponudu imati priliku da se upoznaju i sa odličnom ponudom kompanije m:tel namijenjenoj upravo poslovnim korisnicima.

Preporučujemo tarifne modele Bez Limita namijenjene poslovnim korisnicima koji vam pružaju mogućnost besplatnih razgovora, slanja besplatnih SMS-ova (Fair use princip) i neograničeno korišćenje interneta. A pored nabrojanih pogodnosti, svi novi korisnici Bez Limita Flat tarifnog modela koji zaključe ugovor u periodu od 1. februara do 31. marta 2015. godine, imaju mogućnost razgovora prema svim mrežama u BiH po najjeftinijoj jedinstvenoj tarifi u BiH, a po cijeni od 0,14 KM/min.

Uz kontrolu troškova i najniže cijene razgovora ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH, uz tarifu Bez limita, odaberite i jedan od atraktivnih telefona iz naše ponude po cijeni od 1 KM. Preporučujemo vam Sony Xperia T3, Huawei Ascend P7, Huawei Ascend G630, LG L70 dual ili LG G3.