Written by

Kompanija m:tel poklanja deset puta više razgovora

m:vijesti| Views: 104

moj-mix-kafa_-x10-mapa-fb

Kompanija m:tel je u ponedjeljak, 22. maja, pokrenula neobičnu akciju koja će biti realizovana u pet bh. gradova u periodu do 29. maja.

Građani Bijeljine su, 22. maja, među prvima imali priliku da tokom uživanja u svakodnevnom ispijanju kafe na poklon dobiju posebno iznenađenje, koje u skladu sa aktuelnom ponudom kompanije, donosi desetostruko veće pogodnosti.

Prisutni su imali priliku da saznaju više o najnovijim bonusima za minute u Moj Mix tarifama: Extra, Top, Premium i VIP, koji su čak deset puta veći nego prije, a ova jedinstvena ponuda u BiH omogućiće vam skoro pa neograničenu komunikaciju prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH.

Osim pogodnosti ove ponude, učesnicima je dodijeljeno i deset simboličnih bonova za besplatno uživanje u razgovoru uz kafu. Kako je najavljeno iz kompanije m:tel, nakon uspješno realizovane akcije u Bijeljini, „Moj Mix x 10“ tim nastavlja svoje putovanje ka sljedećim gradovima: 

  • 23. maj – Zvornik – caffe „Raffaelo“
  • 25. maj – Doboj- caffe „Black and White“
  • 26. maj – Istočno Sarajevo – caffe „Al Parco“
  • 29. maj – Banjaluka- caffe „Zadatak“

Informacije o ovoj i drugim aktuelnim ponudama kompanije, mogu se pronaći putem stranice www.mtel.ba, a detalji u vezi sa putanjom i sadržajima pomenute akcije dostupni su putem bloga i naloga kompanije m:tel na društvenim mrežama.