Written by

Kompanije m:tel i Alcatel predstavljaju kombinovanu karticu za mlade

prijateljstva| Views: 72

eyca ISIC

Kompanija m:tel redovno podržava projekte koji se tiču mladih, a ove godine obnavlja saradnju sa banjalučkim Omladinskim centrom AUCTUS.

Naime, AUCTUS nastavlja sa aktivnostima na unapređenju položaja mladih u BiH, te već devetu godinu radi na razvoju i promociji benefit kartica za mlade ISIC i EYCA. Ovoga puta uz podršku kompanija m:tel i Alcatel, AUCTUS realizuje projekat kombinovane kartice, koja je sada dostupna studentima i donosi nekoliko desetina popusta i pogodnosti.

AUCTUS sada svojim članovima nudi kombinovanu ISIC&EYCA karticu, koja istovremeno nudi popuste i za ISIC i za EYCA-u, odnosno u Evropi, ali i preko okeana.

girl_isicISIC kartica namijenjena je studentima i učenicima srednjih škola, dok je EYCA kartica namijenjena je svim mladima do 30 godina.

Princip korištenja obje kartice je isti, ali s obzirom da nose različite popuste, na ovaj način korisnicima je omogućen daleko veći broj popusta i pogodnosti sa samo jednom karticom.

Kompanije m:tel i Alcatel su rado podržale realizaciju ovog projekta i aktivnosti AUCTUS-a, u nastojanju da mladima ponude širok spektar popusta i pogodnosti prilikom kupovine roba i usluga. Tako će prvih 1.000 mladih koji nabave svoju kombinovanu karticu, imati priliku da koriste posebno izdanje sa specijalnim dizajnom.

Kartica će biti dostupna studentima i mladima u Banjaluci, Gradišci, Bijeljini, Doboju i Istočnom Sarajevu.