Written by

Kompanije m:tel i HTC uljepšale vikend na Jahorini

prijateljstva| Views: 170

mrazice

Zahvaljujući kompanijama m:tel i HTC, olimpijska ljepotica Jahorina je proteklog vikenda zablistala punim sjajem i bila mjesto dobre zabave. Posjetioci su bili prijatno iznenađeni cjelodnevnim provodom koji su organizovale ove dvije kompanije u subotu, 23. januara, ispred šestosjeda Poljice.

Predivan sunčani dan i snijegom prekrivena planina bili su prava zimska poslastica za sve koji su se odmarali na Jahorini. Na zidu želja specijalno kreiranom za ovu priliku, mnogi su ispisali svoju želju za 2016. godinu. Bilo je i šaljivih i iskrenih želja, a najčešće su bile želje najmlađih koji su poželjeli da u ovoj godini nauče skijati.

fotografije

U sklopu akcije, prisutni su imali i mogućnost da se besplatno provozaju motornim sankama i da se zabave uz fotografisanje sa m:mrazicama. Zahvaljujući fotografima koji su bili na licu mjesta, više od 1000 posjetilaca dobilo je uramljenu fotografiju kao trajnu uspomenu.

Kompanija m:tel je ovim druženjem na snijegu nastavila niz zabava koje je ove zime poklonila svojim korisnicima, a ovoga puta je to učinila u saradnji sa kompanijom HTC. Svi prisutni su sa sobom, pored fotografije, ponijeli mnoštvo pozitivne energije i zabavno iskustvo koje će im uljepšati početak godine.