Komunicirajte kao kod kuće u regionu Zapadnog Balkana

Sve bonuse koje dobijete u najnovijim m:tel Pretplata tarifama koristite podjednako u regionu Zapadnog Balkana kao i kod kuće.

Planirate li putovanje u Srbiju, Sjevernu Makedoniju, Crnu Goru ili Albaniju, m:tel vas podsjeća na roming kao kod kuće i još više prednosti uz najnovije m:tel Pretplata tarife.

Ukoliko putujete u neku od navedenih zemalja Zapadnog Balkana, koristeći najnovije m:tel Pretplata tarife, možete da nastavite da koristite sve telekomunikacione usluge na svom mobilnom telefonu kao da se nalazite u matičnoj mreži. Minute i poruke, kao i mobilni internet koje dobijate u okviru svog paketa u BiH, važe i za razgovore i SMS, te prenos podataka i kada se nađete u regionu Zapadnog Balkana. Pozivajući brojeve sa pozivnim brojevima  +387, +382, +383, +381, +389 ili +355, ostvareni saobraćaj će vam se tarifirati kao nacionalni.

Ukoliko u toku putovanja iskoristite svu količinu bonus neta u okviru svog paketa, dobićete obavještenje, a usluga prenosa podataka vam se blokira ukoliko sami ne odlučite da kupite neku od tarifnih opcija dostupnih za roming. Budite bez brige jer dok god se nalazite u mrežama koje pripadaju regionu Zapadnog Balkana ne možete prouzrokovati neželjene troškove.

Predlažemo vam da ukoliko već niste, obavezno preuzmete ili osvježite aplikaciju m:go jer su vam na njoj dostupne sve potrebne informacije koje će vam olakšati upravljanje m:tel uslugama. Putem ove aplikacije uvijek ćete imati tačan pregled stanja na računu, količine neta, te roming tarifnih opcija koje možete da dokupite u svakom trenutku.

Iskoristite praznike za uživanje i relaksirano pođite na put!

Za više informacija pozovite 0800 50 000 za postpaid ili 066 10 10 10 za prepaid korisnike.