Written by

Kreativni ste i imate dobre ideje za aplikaciju? Prijavite se na App Builder ligu!

m:vijesti| Views: 657

App builder imidz PRINT-01-01

Ako ste oduvijek imali želju da napravite aplikaciju za mobilne uređaje ali ste smatrali kako je to nemoguće bez pravog programerskog znanja, novi konkurs kompanije m:tel omogućiće vam da napravite upravo to, a jedini uslov je – dobra ideja. Konkurs App Builder liga počinje 15.avgusta i svi kreativci iz Bosne i Hercegovine imaće priliku da naprave kvalitetne aplikacije za mobilne uređaje, ali i da osvoje vrijedne nagrade.

U skladu sa potrebama tržišta, jedan od osnovnih kriterijuma za nagradu biće upotrebljivost aplikacije na lokalnom nivou.

Najveća prednost ovog takmičenja, kojim kompanija m:tel želi da proširi krug učesnika i omogući svima koji imaju dobre ideje da u njemu učestvuju, jeste ta da se ideja realizuje uz pomoć ponuđenog, veoma jednostavnog alata za izradu mobilnih aplikacija – m:tel AppBuilder-a.

Kompanija m:tel poziva sve kreativce da se priključe ovom jedinstvenom konkursu i da se poigraju sa ponuđenim jednostavnim alatima, slože svoju jedinstvenu aplikaciju i zaigraju u takmičenju za najbolje aplikacije u četiri kategorije: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju.

Najbolje aplikacije iz svake kategorije biće nagrađene i vrijednim nagradama: mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, kao i 150 freemium vaučera za platformu i 100 majica.

Konkurs je otvoren do 30. oktobra ove godine, a u takmičenju mogu da učestvuju isključivo državljani BiH, stariji od 16 godina. Sve informacije o m:tel App Builder ligi dostupne su i na posebno kreiranoj web stranici takmičenja appbuilderliga.mtel.ba