Written by

Kultni filmovi u ponudi m:tel IPTV-ja

m:tel IPTV, tv filter| Views: 157

Već je dobro poznato da najbolja zabava stiže upakovana u m:tel TV Pakete. Sa preko 230 digitalnih TV kanala i bogatim videotekama, m:tel vam svakodnevno nudi veliki izbor najboljih filmskih, serijskih, dokumentarnih, zabavnih i drugih TV sadržaja. Ovaj put iz programa izdvajamo kultne filmove:

 

Film “Gospodin i gospođa Adelman” nam približava bračne zavrzlame i njegove uspone i padove, a možete ga pogledati u četvrtak 25. oktobra na TV kanalu HBO 2 u 19.00 časova.

Zabavna, otmjena i dirljiva priča o udvaranju i bračnom životu u ovoj komičnoj šarmantnoj drami talentovanog reditelja debitanta, Nikolasa Bedosa. Mlada intelektualka Sara ludo se zaljubljuje u mladog perspektivnog pisca Viktora, sina imućne buržoaske porodice, koja je nezadovoljna njegovim izborom karijere i djevojke pa mu uskraćuje pristup novcu. Ispričan iz Sarine perspektive, film oslikava njihov fascinantan odnos tokom decenija, sa svim svojim veselim i mučnim obrtima i preokretima, pružajući ironičan, a često i urnebesan pogled na uspone i padove braka.

Ekskluzivno na TV HBO možete pogledati film “Državni neprijatelj”, koji je na programu 25. oktobra u 20.00 časova.

Vil Smit i Džin Hekman glume u ovom neizvjesnom trileru prepunom neprekidne akcije i vrhunske tehnologije. Robert Klejton Din je uspješni vašingtonski advokat koji – bez svog znanja – dobija video-snimak koji povezuje visokog zvaničnika Agencije za državnu bezbjednost sa političkim ubistvom! Smrtonosni tim obučenih operativaca Agencije za državnu bezbjednost sprovodi nemilosrdnu visokotehnološku kampanju kako bi diskreditovali Dina i došli u posjed inkriminišućeg dokaza! Redžina King je takođe dio zadivljujuće zvjezdane glumačke postave ovog filma. Spremite se za još eksplozivne akcije dok se Din očajnički trudi da ponovo uspostavi svoj nekada normalan život.

Nakon duže pauze, vraćamo se lijepim kulinarskim pričama na kanalu 24KITCHEN. Tako već od 26. oktobra, od 13.00 časova možete pratiti novu seriju “Ričovi barski zalogaji”

Svaka epizoda prikazuje nekoliko pristupačnih recepata koje svako može da pripremi kod kuće. Iza bara u svom šik restoranu u Melburnu, kuvar Adrijan Ričardson  prikazuje svoje umijeće kroz inovativna jela, pića i ukusne grickalice.

Uz novi pristup pripremanju zalogaja, Ričo otkriva nove ideje za pripremu užine, ali i zanimljiva osvježenja starih klasika poput prženih kozica sa bijelim lukom i falafela napunjenog mocarelom.

Zbog ljubavi prema putovanjima, Ričo će spremati jela inspirisana brojnim dalekim destinacijama.

C-5005.tif

Kultni film “Nesalomivi”, koji je donio holivudsku slavu Robertu De Niru i Kevinu Kostneru na programu je 31. oktobra u 23.35 časova na TV kanalu CINEMAX.

Eliot Nes (Kevin Kostner) je federalni agent koji je došao u Čikago za vrijeme prohibicije, kad je lokalna policija bila veoma korumpirana. Njegov zadatak je da izbaci iz posla mafijaškog šefa Kaponea (Robert De Niro), ali Kapone je toliko moćan i popularan da Nesa ni zakon ni štampa ne shvataju ozbiljno. Jedne noći, obeshrabren, upoznaje pozornika Džimija Malona (Šon Koneri) i otkriva da je sarkastični Irac zapravo jedan veoma iskren čovjek kakvog on i traži. Malon ubrzo pomaže Nesu da regrutuje revolveraša početnika, Džordža Stouna (Endi Garsija), i u društvu smernog Oskara Volasa (Čarls Martin Smit), kreću u lov na Kaponea i njegove nezakonite radnje. Nes je u početku predmet poruge, ali ubrzo uspijeva da iznervira Kaponea svojim i Malonovim taktikama zaobilaženja zakona, i sujetni mafijaš uzvraća udarac u svom pokvarenom stilu…

Da biste uživali u ovim odličnim filmskim sadržajima, ali i u mnoštvu drugih m:tel TV pogodnosti, kliknite ovdje i pogledajte najnoviju m:tel ponudu za m:tel TV pakete. A detaljan TV vodič dostupan vam je na www.mtel.ba ili klikom na ovaj link.