huawei slefie p7

Written by

Promocija telefona Huawei Ascend P7: Kurs savršenog selfija stiže u Prijedor

m:vijesti| Views: 222

huawei slefie p7

Događaj koji je u prethodnim sedmicama okupio nekoliko hiljada ljudi širom zemlje, stiže i u Prijedor 26. i 27. avgusta na Trg Zorana Karlice, od 19.00 časova.

Ljubitelji selfija imaće mogućnost da u dva dana trajanja akcije isprobaju napredne funkcije telefona Huawei Ascend P7, koji se posebno ističe moćnom prednjom kamerom od 8 mpx. Svi posjetioci Kursa savršenog selfija kao poklon dobiće uramljen selfi, obrađen uz pomoć neke od opcija koje ovaj telefon pruža, a uz asistenciju instruktora savršenog selfija. Osim uramljene fotografije, kući će svi otići bogatiji za #savršenselfi majicu koja će ostati kao uspomena na ovu zanimljivu aktivnost.

Huawei Ascend P7 dobio je nagradu za “Evropski smart telefon 2014 – 2015. godine”, koju dodjeljuje Evropska asocijacija za sliku i zvuk. Novi Ascend P7 redefiniše izvrsnost smart telefona i nastavlja uspjeh modela Huawei Ascend P6.A ukoliko posjetite neku od najbližih m:tel poslovnica, Huawei Ascend P7 može biti i vaš po cijeni od samo 1 KM uz m:tel Moj Mix 60.