Written by

LG G3 dobio prestižno evropsko priznanje

moj android| Views: 163

LG-G3

Vodećem modelu pametnog telefona kompanije LG Electronics, hvaljenom LG G3 je dodijeljena nagrada ‘European Advanced Smartphone’ za 2014 – 2015. godinu, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada EISA.

LG G3 predstavlja presedan kao uređaj razvijen primarno na temelju povratnih informacija potrošača i filozofije ‘Simple is the New Smart’ (‘Jednostavno je novo pametno’). Njegov nevjerovatni Quad HD ekran i OIS+ kamera sa laserskim automatskim izoštravanjem kreirani su kako bi brzo i jednostavno sačuvali i prikazali posebne trenutke. Vlastiti softver ovog uređaja uključuje inovacije kao što su Smart Keyboard, Smart Notice i Knock CodeTM za jednostavno praktično, pametno i sigurno korisničko iskustvo.

Iz uprave kompanije LG Home Entertainment rekli su su da im je čast dobiti priznanje prestižne organizacije kao što je EISA, te da će nastaviti pomicati granice tehnologije i dizajna kako bi zadovoljili potrebe potrošača širom svijeta, koji očekuju da će LG i dalje pružati najbolje što industrija može da ponudi.

Organizacija EISA okuplja 50 medija koji se bave područjima tehnologije slike i zvuka iz 20 evropskih zemalja. Nagrade EISA dodjeljuju se svake godine novim komercijalnim audio i video proizvodima koji utjelovljuju najbolju kombinaciju napredne tehnologije, dizajna, ergonomije i vrijednosti za novac, i to u šest kategorija: Audio, Video, Home Theater, Photography, In-car Electronics i Mobile Devices.