Written by

LG G7 ThinQ: Glasan i veoma pametan telefon

moj android| Views: 271

LG se u svijet mobilne telefonije vraća na velika vrata među konkurenciju koja je zaista jaka, ali ono čime će se siguno izdvojiti jeste nešto niža cijena u odnosu na ostale brendove istih ili sličnih specifikacija.

LG G7 Thinq se pokušava osloniti na sveukupan kvalitet, u prvi plan gurajući izuzetnu kameru, nevjerovatno dopadljiv dizajn i naravno neizostavnu vještačku inteligenciju. Tu su i najnapredniji procesor, najsvjetliji ekran kao i veoma uzbudljiv zvuk.

Telefon je poboljšan prednjom kamerom od osam megapiksela dok su na poleđini sočiva od 16 u standardnoj širokougaonoj varijanti za još veću rezoluciju. Što se tiče vještačke inteligencije na kameri koje su prvi put primjenjene na modelu LG V30 Thinq kamera sada nudi 19 režima snimanja za još inteligentniju optimizaciju snimaka.

Ovaj model pokreće  Snapdragon 845 procesor, tu su dvije opcije od 6 i 4 GB RAM-a te 64 i 128 GB interne memorije. Veličinom displeja biće oduševljeni posebno oni koji vole da igraju igrice na mobilnim telefona, jer dijagonala iznosi 6.1 inča.

Ispolirane metalne ivice telefona mu pružaju elegantniji izgled koji je dopunje Gorilla Glass 5 staklom sa obe strane radi veće izdržljivosti. Telefon je otporan na prašinu i vodu stoga ima IP68 standard.