LG L Bello

Written by

LG L Bello – nevjerovatne performanse skrivene unutar vrhunskog dizajna

moj android| Views: 187

LG L Bello

Svi telefoni kompanije LG imaju jedinstvene funkcije, zbog kojih lako ponalaze svoje vjerne korisnike, pa ništa drugačiji slučaj nije ni sa jednim od najnovijih modela ove korporacije.

Riječ je o pametnom telefonu LG L Bello, jednom od najmodernijih uređaja i sa nekim od najinovativnijih funkcija na tržištu. LG L Bello će vam omogućiti da uživate u nevjerovatnim performansama skrivenim unutar savršenih kontura vrhunskog dizajna, koji predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i mode.

Ovaj model odlikuje prostrani 5-inčni True IPS ekran, koji vam omogućava pravo vizuelno uživanje, kako u selfijima, tako i u multimedijalnim sadržajima.

LG L Bello 2

Kao nasljednik posebnog LG dizajna, L Bello ima taster sa zadnje strane, koji eliminiše sve bočne tastere za elegantan i moderan izgled, a pritom je i lakši za korištenje.

Uređaj pokreće snažan i brz 1.3GHz četverojezgarni procesor, koji omogućava istovremeno obavljanje više funkcija, te nema više brige o zastajkivanju vašeg pametnog telefona.

LG L Bello ima kameru od 8 MP, a aktivira se jednostavnim dodirom ekrana. Takođe, pritiskom na bilo koji dio ekrana, kamera će automatski ispraviti fokus i aktivirati okidač. Sa Gesture Shot funkcijom sada se na jednostavan način može napraviti selfie fotografija. Dovoljno je raširiti dlan ispred prednje kamere i funkcija će se pokrenuti, a kad skupite šaku kamera će započeti sa odbrojavanjem, dajući vam dovoljno vremena da se namjestite za savršenu fotografiju. Prednja kamera ovog pametnog telefona ima i blic, preciznije funkciju Selfie Light. Pomoću ekrana koji radi kao blic, sada možete napraviti jasne fotografije sebe čak i u mraku.

LG L Bello napaja baterija kapaciteta 2.540mAh, najveća u klasi, koja može da izdrži preko 12 sati razgovora ili čak 600 sati kada ne koristite ovaj telefon.

LG L Bello 3

Tu je i sada već nadaleko poznata LG opcija Knock Code, koja vam omogućuje da kucate svoju šifru po bilo kojem dijelu ekrana, kako biste pristupili početnom ekranu. Zahvaljujući 86.000 personalizovanih kombinacija, privatnost korisnika ovog smartfona nikada nije bila sigurnija.

Za kraj, L Bello krasi i pametna tastatura – Smart Keyboard, pomoću koje se može podesiti visina i izgled tastature, te se prilagoditi stilu kucanja korisnika, pa unos teksta nikada nije bio brži i praktičniji.

Pozivamo vas da sami provjerite kakve još opcije krije ovaj moćni model, koji će se uskoro naći u ponudi kompanije m:tel.