Written by

Magic servis u Americi – vaše je samo da poželite

m:ovo m:ono| Views: 124

Hitno vam treba avionska karta ili želite da pošaljete buket ruža voljenoj osobi, a nemate vremena da se pozabavite kupovinom ovih stvari? Kompanija Plus Labs iz Kalifornije ima rješenje za vas!

Magic servis

Magic je servis koji svojim korisnicima osigurava ono što požele – naravno, sve dok je legalno. Trenutno je dostupan samo u Americi i aktivira se slanjem riječi „Magic“ na broj 408-217-1721. Operater će odgovoriti porukom u kojoj će pitati šta vam je potrebno. Ukoliko vam se jedu banane, operater će vam javiti cijenu, prodavnicu u kojoj ih kupuje, troškove i vrijeme dostave, a vaše je samo da potvrdite narudžbu. I to je to!

magic

Prilikom prvog korištenja ovog servisa dobićete šifrovanu poruku u kojoj će se od vas tražiti podaci za plaćanje, adresa i druge potrebne informacije. Ovi podaci se čuvaju pa ih nećete morati slati svaki put kada naručujete nešto preko servisa Magic.

Vrijeme će pokazati koliko je potrebno da ovaj servis zaživi i na našim područjima. Možda je baš ovo briljantna poslovna ideja za mlade preduzetnike u Bosni i Hercegovini.