Written by

Magija na djelu – Huawei Mate 20 Pro

iz ponude, m:vijesti| Views: 633

Huawei Mate 20 Pro je remek djelo vrhunske tehnologije sa mogućnostima koje su po prvi put predstavljene u svijetu mobilnih telefona.

Sa Huawei Mate 20 Pro telefonom pripremite se za nešto zaista novo, jer napredna vještačka inteligencija stiže. Tri najvažnije stvari koje čine ovaj uređaj tako fantastičnim su najbolji, super snažni Huawei procesor Kirin 980, tri Leica kamere visoke rezolucije za nevjerovatne širokougaone snimke i po prvi put na telefonu – obrnuto bežično punjenje.

Uređaj dolazi sa Android 9.0 Pie, najnovijim operativnim sistemom koji podržava vještačku inteligenciju a tu je i novi Huawei interfejs sa najnaprednijim performansama.

Huawei Mate 20 Pro pruža više informacija o stvarima koje vidimo. Dovoljno je usmjeriti kameru i saznaćemo zanimljivosti o kulturno istorijskim spomenicima ili kalorijsku vrijednost hrane na tanjiru.

Teško je naći toliki skup funkcionalnosti kao što je to slučaj kod Huawei Mate 20 Pro. Ovaj telefon briše granicu između stvarnosti i mašte i predstavlja brzi voz budućnosti koji će vas odvesti mnogo dalje nego što se možete nadati.

Uz Pretplata: XXL+ tarifu, Huawei Mate 20 Pro može biti vaš uz mjesečnu ratu od 10,30 KM.

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, pozivom 080050000 ili na www.mtel.ba.