Written by

Maj na HBO-u

m:tel IPTV| Views: 127

 

pakt

Izdvajamo vam najinteresantnije naslove koji će se u mjesecu maju premijerno prikazivati na HBO kanalima:

PAKT II (The Pact II)

Serija originalne HBO Europe produkcije

Premijera nove sezone serije 14. maja u 21.00 na HBO 3

Premijera novih epizoda nedjeljom u 21.00 na HBO 3

Glume: Marcin Dorocinski, Marta Nieradkiewicz, Magdalena Cielecka

„Pakt“ je šestodijelna triler serija smještena u današnju Poljsku. Upoznajemo Pjotra, popularnog istraživačkog novinara i glavnog lika, čiji je posljednji članak izazvao veliku medijsku pažnju. On još uvijek ne zna da će istraga koju je zaključio imati iznenađujuć i tragičan kraj; i da će skandal koji pokušava da raskrinka takođe uticati na njegove najmilije. Kao rezultat niza neočekivanih događaja u čijem je središtu on, sve u šta vjeruje postepeno će se dokazati kao laž i nestaće svijet kakav je poznavao. Ali to nije samo priča o savremenim medijima. Prije svega, to je priča o prvobitnom grijehu preobražaja i rođenju poljskog kapitalizma i pohlepe. To je takođe priča o generaciji koja je odrasla u komunističkoj Poljskoj i bila prva koja je imala koristi od političke tranzicije. Priča o ljudima koji su momentalno povjerovali u novi poredak da bi kasnije shvatili da sloboda uvijek ima svoju cijenu. Nije slučajno što se veći dio akcije odigrava tokom Velike nedjelje – simbolično ukazujući na novo rođenje, kome uvijek prethodi najveća žrtva.

GERILA (Guerrilla)

Premijera serije 17. maja u 21.00 na HBO 3

Nove epizode srijedom u 21.00 na HBO 3

Glume: Idris Elba, Freida Pinto, Babou Ceesay

gerila

Dobitnik Oskara, Džon Ridli (Dvanaest godina ropstva, American Crime) tvorac je šestodijelne serije „Gerila“, ljubavne priče smještene u jedan od najeksplozivnijih perioda u britanskoj istoriji. To je priča o politički aktivnom paru čija su veza i vrijednosti dovedeni u pitanje kada pokušaju da oslobode političkog zatvorenika i formiraju radikalnu ćeliju u Londonu sedamdesetih godina 20. vijeka. Njihova glavna meta postaje „Black Power Desk“, prava, tajna kontraobavještajna jedinica u okviru Specijalnog odreda za gušenje svih oblika crnačkog aktivizma. „Gerila“ istražuje prirodu odnosa pod pritiskom i postavlja pitanje: šta bi se desilo da je pravi Pokret za crnačka prava u Londonu koristio nasilje?

TVIN PIKS

Premijera limitiranog serijala: 22. maja u 22.00 časova na HBO-u

Prve dvij nedjelje prikazujemo dva  dijela ponedjeljkom u 22.00 na HBO-u, nakon čega će se prikazivati jedan novi dio svakog ponedjeljka

Glume: Kyle MacLachlan, Mädchen Amick,  Dana Ashbrook,  Sheryl Lee

tp

Limitirani serijal SHOWTIME-a, čiju režiju u potpunosti potpisuje Dejvid Linč, nastavlja se 25 godina nakon što je stanovnike neobičnog sjeverozapadnog grada zapanjilo šokantno ubistvo njihove kraljice mature, Lore Palmer. Novi Tvin Piks napisan je i produciran od strane tvoraca serije i izvršnih producenata Dejvida Linča i Marka Frosta, kao i od izvršne producentkinje Sabrine S. Saderland.

Prva i druga sezona serije takođe stižu u HBO ponudu:

HBO 3 – od 1. maja, svaku veče od ponedjeljka do petka će se prikazivati po dvije epizode od 23.00 časova, dok će se subotom prikazivati maraton svih epizoda prikazanih te sedmice.

HBO kanali dostupni su vam Open IPTV dodatnim paketima: Open IPTV HBO, Open IPTV HBO Premium i Open IPTV HBO Premium HD.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu  open.mtel.ba.

Izvor: HBO Pressroom