Written by

Martovski Open TV vodič

m:tel IPTV, tv vodič| Views: 154

Bogatstvo sadržaja koje vam predstavljamo u TV vodiču je samo dio bogate Open priče spoja različitih usluga: fiksne i mobilne telefonije, interneta i televizije. Iskoristite i aktuelnu ponudu za dodavanje Open IPTV-a u svoj paket:  poklon-bon sa kojim možete uštediti prilikom kupovine televizora ili čak do 180KM na pretplati paketa koji odaberete. Ne zaboravite, Open je mjesto gdje živi zabava, sport i mašta!

Dok isčekujemo proljeće, pripremili smo za vas mnogobrojne TV sadržaje u kojima svako od vas može uživati. Premijerno vam donosimo film “Pedeset nijansi-siva”, dugoočekivani film koji je adaptacija bestselera istoimenog romana za kojim je poludio cijeli svijet. Film govori o milijarderu, uspješnom biznismenu, i mladoj i nevinoj reporterki. Šta se to krije iza čovjeka kojem, na prvi momenat, ništa ne fali pogledajte u ovoj drami premijerno na HBO kanalu.

Svi fanovi naučno-fantastičkog žanra imaju takođe čemu da se raduju, jer im donosimo najbolje ocjenjen film 2016. godine, “Star Trek: Izvan granica”, dok ljubitelji špijunskih serija mogu uživati u novoj misterioznoj seriji SS-GB eksluzivno na Pickboxu. Izdvojili bi takođe i komediju, “Edi zvani Orao”, film zasnovan na istinitoj priči o ne toliko talentovanom britanskom skijašu koji nikad nije izgubio vjeru u sebe, čak i kada ga je cijela nacija ismijavala.

Izdvojili smo za vas samo par naslova, a ostatak možete pogledati u našem katalogu i uživati u bogatom sadržaju samo na m:tel Open IPTV-ju.