Written by

Mašta obojena svjetlom

m:vijesti| Views: 80

Otkrijte novi Huawei P8, telefon čistih estetskih linija, vrhunske tehnologije i savršenog balansa između ljepote, komfora i funkcionalnosti

Huawei P8

U m:tel ponudu konačno je stigao najnoviji smartphone  –  Huawei P8.

Ovaj model predstavlja savršen spoj tehnologije, elegantnog dizajna, funkcionalnosti i revolucionarnih performansi za fotografisanje i u uslovima slabog osvjetljenja.

U kombinaciji sa postpaid tarifom Moj Mix 70, Huawei P8 može biti vaš po cijeni već od 1 KM.

Uz umjetnost izrade koja pomjera granice novih mogućnosti i revolucionarnim “light painting” režimima Huawei P8 inspiriše korisnike na kreativnost i opravdano nosi epitet najboljeg uređaja P serije.

Četiri osnove na kojima je bazirana jedinstvenost Huawei P8 uređaja su: dizajn, kamera, konektivnost i iskoristivost. Izuzetno je lijepog i elegantnog  dizajna što je karakteristično za cijelu P seriju, a u m:tel ponudi moći ćete odabrati između crne i bijele boje.

Ovaj smartfon posjeduje premium metalno kućište napravljeno od aluminijuma uz pomoć Nano molding tehnologije kao i solidnu ’clean edge’ tehnologiju koju je Huawei koristio na svojim posljednjim smartfonima. Velika prednost svih Huawei smartfona je činjenica da se ispod elegantnog spoljašnjeg dizajna krije izuzetno moćna unutrašnja struktura i softver.

Kamera koja uključuje senzor od 13 megapiksela, optičku stabilizaciju slike i duotone LED blic, dobila je mnoge nove i zanimljive dodatke kao što je ’director mode’ koji vam omogućava da jednu scenu snimate iz nekoliko različitih uglova, te da snimke na kraju ukomponujete u jedinstveni video. Huawei je ustrajan u namjeri da proizvodi najbolje smartfone za pravljenje selfija, tako da vas odlična prednja kamera sa 8 megapiksela koju posjeduje P8 sigurno neće razočarati.

Huawei P8 posjeduje 64-bitni octa-core Kirin 930 procesor kao i 3 GB RAM-a, 16 GB interne memorije (koja se može proširiti uz pomoć microSD kartice), te bateriju od 2,680 mAh-a.

Novi P8 telefon ima revolucionarni ekran osjetljiv na dodir. Dupli dodir ekrana omogućava pravljenje fotografija širokog kadra, a ukoliko nacrtate krug na ekranu brzo možete da fotografišete sadržaj koji se nalazi u njemu. Dodatna funkcija “search phone by voice” omogućava vam da “pozovete” svoj pametni telefon, koji će vam se “javiti” putem zvučnika.

Ljubiteljima sjajnih Huawei telefona predlažemo i fantastične Huawei P7 po cijeni od 1 KM uz tarifu Moj Mix 50 ili Huawei Mate 7 takođe po cijeni od 1 KM uz tarifu Moj Mix 70.

Za više detalja pozovite korisnički servis na 066 10 10 10 ili posjetite m:tel web shop.

U cijene uređaja uračunat je PDV. Ponuda važi do isteka zaliha.