Autodesk Pixlr

Written by

M:blog preporuka: 3 aplikacije za savršene fotografije!

moj android| Views: 106

Da li ste i vi među onima koji kada biraju telefon, prvo gledaju kakve su karakteristike njegove kamere? Da li ste među onima koji nakon kupovine svog smartfona sa zadovoljavajućom kamerom prvo što u play prodavnici tražite su aplikacije za ulješavanje fotografije? Čitate pravi tekst i nakon njega, vaše fotografije definitivno će postati savršenije, jer za vas izdvajamo vrhunske aplikacije koje čak mogu da zamijene i photoshop.

 

Autodesk Pixlr

Autodesk Pixlr

Iz softverske kompanije Autodesk izašla je aplikacija Pixlr koja je vrlo jednostavna i koju nema potrebe pretjerano izučavati. Liči na poboljšanu igru sa Instagramom i besplatna verzija sa sobom donosi crop, promjene dimenzija, i uređivanje i uljepšavanje mnogih sitnica. Verzija koja se kupuje, može da se poredi sa fotošopom koji se takođe kupuje, ali za više novca. Ukoliko želite besprijekornost za Pixlr kupljenu aplikaciju koja nudi razne vrste maskiranja, moraćete izdvojiti oko 2 dolara mjesečno, dok mjesečno plaćanje fotošopa iznosi oko 15 dolara.

 

Aviary

Aviary

Aviary je jedna od aplikacija koje vam omogućuju da uljepšate i “našminkate” vaše fotografije, bilo da su u pitanju pravi foto efekti ili obične clipart zezalice. To je jednostavna i brza aplikacija za editovanje vaših fotografija. Bilo da je u pitanju fotografija koju ste tek napravili, ili neka iz kolekcije na vašem telefonu, uz pomoć ove aplikacije, vaše slike će dobiti potpuno novu dimenziju. Da bi aplikaciju mogli da koristite za editovanje fotografija na vašem telefonu, morate joj dozvoliti pristup vašoj foto kolekciji, kako bi mogli da birate željene slike kroz interfejs u aplikaciji.

 

Pics art

Pics art

Koristeći ovu aplikaciju postajete pravi umjetnik i dobijate mnogo prostora da oslobodite ili otkrijete svoju kreativnost. Posjeduje mnogo složenih funkcija koje su sjajne na telefonu. Vrlo brzo ćete napraviti umjetničke radove od vaših fotografija. Ovaj uređivač slika je besplatan, a koriste ga profesionalni fotografi i grafički dizajneri širom svijeta. Sadrži alate kao što su: obrada slika, alat za pravljenje kolaža i alat za crtanje.