Written by

Microsoft Office 365 stigao u Mac App Store

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 268

Microsoft Office 365 je uredno spakovan u Mac Apple Store i dostupan svim vlasnicima Mac uređaja.

Microsoft- ov Office paket je zvanično dostupan na Apple Mac App Store-u, nešto kasnije nego što je najavljeno, ali vjerujemo da se niko neće buniti.  Da bi koristili sve komponente paketa, poput Word-a, Exel-a, PowerPoint-a, Outlook-a, OneNote-a i OneDrive-a potrebna je pretplata na isti.

Svaka od navedenih stavki ima identičnu verziju onoj koja se nalazi na zvaničnoj internet stranici kompanije Microsoft, a rezervisana je za korisnike Mac uređaja. Jedna od najvećih prednosti je ta što će se sve nadogradnje sistema raditi direktno kroz App Store, a ne preko odvojenog AutoUpdate-a, kao što je ranije bio slučaj.

Apple je poželio dobrodošlicu Microsoft-ovom dodatku svom Store-u, napominjući da je sada lakše nego ikada imati Office 365 na Mac, iPad i iPhone uređajima. Od samog početka saradnje ova dva giganta se trude da korisnicima svakom novinom pruže što produktivniju upotrebu svih funkcija podržanih od strane obe kompanije i svaki put im to i uspje.

Microsoft nudi besplatno jednomjesečno korištenje Office 365 paketa, nakon čega je potrebn o napraviti izbor u petlati na paket Office 365 Personal ili Office 365 Home, a za šest korisnika istog PC ili Mac uređaja su u slučaju odabira neke od opcija obezbjeđeni dodatnih 1TB OneDrive memorije po korisniku i 60 minuta Skype poziva mjesečno.