microsoft office tabet

Written by

Microsoft Office napokon stigao na Android tablete

moj android| Views: 118

microsoft office tabet

Nakon tri mjeseca beta verzije, koju su svi zainteresovani mogli testirati, sada je dostupna i kompletna verzija slavnih Microsoft Office programa, kao što su Word, Excel ili Powerpoint za Android tablete.

Na tabletima će aplikacija za Microsoft Office paket biti slična kao i na iOS-u, a sve što uradite u bilo kojem programu Office-a moći ćete da sinhronizujete sa OneDrive-om ili Dropbox-om.

Ipak, za razliku od konkurentske aplikacije, na Androidu je pregledavanje sadržaja mnogo brže i jednostavnije, i naravno, uz daleko više opcija u odnosu na Apple aplikaciju.

ms office for tablet

Takođe, svaka od pojedinačnih aplikacija zahtijevaće od vas da napravite nalog, a zatim ćete biti i u mogućnosti da preuzemete i isprobate trial verziju. Ipak, nakon isteka ove verzije možete se pretplatiti na 365 dana korišćenja full verzije.

Inače, Office za Android radi na tabletima koje pokreće KitKat 4.4, ali koji imaju ekran od najmanje 7 inča, što će vjerovatno razočarati korisnike tableta. Dalje, iako konačna verzija radi na Lollipop-u, iz Microsoft-a nisu još uvijek zvanično potvrdili da Office podržava ovaj OS.