Written by

Mjesec prijateljstva u Tuzli i Zvorniku

prijateljstva| Views: 144

mjesec prijateljstva

Mjesec prijateljstva nastavlja sa turnejom po Bosni i Hercegovini, te će stanovnici Tuzle, večeras, 15.08. od 19 do 23h na Sonom trgu moći da sa svojim prijateljima ispune testove o prijeteljstvu, kao i da se fotografišu u majici prijateljstva. Stanovnici Zvornika to će moći da urade sljedeći dan, 16.08. od 19 do 23h na platou ispred Kasine.

Aktivnosti u Zvorniku i Tuzli sprovode se u sklopu mjeseca prijateljstva kojim kompanija m:tel želi da poseban značaj u avgustu da prijateljstvu kao jednom od najznačajnijih odnosa koji dvoje ljudi mogu ostvariti međusobno.

Dok traje druženje s prijateljima širom Bosne i Hercegovine, traje i poziv za prijavljivanje želja vaših najboljih prijatelja. Sve što treba da uradite jeste da na stranici blog.mtel.ba, u sekciji Mjesec prijateljstva ispunite formular upisujući želju za čije ste ispunjenje sigurni da bi vašeg najboljeg prijatelja učinilo potpuno srećnim.

Prijavljivanje želja je moguće do kraja avgusta, a nakon toga će kompanija m:tel odabrati jednu – najemotivniju, najhumaniju i najoriginalniju – koju će ispuniti. S obzirom na broj pristiglih želja, posao neće biti nimalo lak.

Nakon Zvornika i Tuzle, sljedeći vikend je rezervisan za Sarajevo i Zenicu, a vi pratite oficijelnu Facebook stranicu kompanije m:tel kako biste saznali tačne termine i lokacije održavanja promocije.

M:tel, imate prijatelje