Written by

Mjesto na kojem živi zabava

m:vijesti| Views: 69

Odaberite Open IPTV i iskoristite poklon-bon za uštedu pri kupovini televizora ili za pretplatu

open-mart-slajder-zabava

Odlučite se za Open IPTV paket i budite dio svakog sportskog događaja jer vam nudimo najbolje sportske kanale. Uživajte u najboljim filmskim i serijskim pričama, uz atraktivnu ponudu domaćih i svjetskih filmskih kanala, a vaši najmlađi neka uživaju u svijetu mašte, uz fantastičan dječiji program.

Pored toga, odluku da postanete korisnik Open IPTV-a nagrađujemo specijalnim poklon-bonom sa kojim možete uštedjeti prilikom kupovine televizora ili na pretplati za odabrani paket. Sami birate poklon-bon i štedite tamo gdje želite.

Vrijednost poklon-bona za kupovinu televizora iznosi:

  • 50KM uz pakete Open Duo IPTV,
  • 100KM uz pakete Open Trio/Quadro.  

Ponudu televizora možete pogledati ovdje.

Vrijednost poklon-bona za uštedu na pretplati iznosi:

  • 60KM uz pakete: Open Duo (IPTV Mini, IPTV, m:net Standard, Net Standard, Net Extra)
  • 120 KM uz pakete: Open Duo (IPTV Net, Net Premium,  IPTV Net Premium, m:net Extra), Open Trio (Standard,  Extra, Extra Net) i Open Quadro (Standard)
  • 180 KM uz pakete: Open Trio Premium, Open Quadro (Extra, Extra Net i Premium)

Ponudu DUO, TRIO i QUADRO paketa možete pogledati klikom na njihov naziv.

Dozvolite zabavi da uđe u vaš dom, odaberite Open i uživajte u poklonima!

U cijene je uračunat PDV. Ponuda poklon-bona za kupovinu televizora važi za nove IPTV korisnike (uključuju IPTV u jedan od Open paketa). Ponuda poklon-bona za popust na pretplatu važi za nove Open i internet korisnike, kao i korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza. Vrijednost poklon-bona popusta na pretplatu se raspoređuje na 12 mjeseci i oduzima se od cijene mjesečne pretplate odabranog paketa. Ponuda poklon-bona za kupovinu televizora važi do 30.04.2017, a ponuda poklon-bona popusta na pretplatu do 31.05.2017. Ostale uslove i detalje Open ponude potražite na m:tel prodajnim mjestima ili pozivom na besplatan broj korisničkog servisa 0800 50 000.