Written by

Moj meni – Najbrži put do Frend ponuda i tarifnih opcija

m:vijesti| Views: 161

frend-logo-full-01

Prepaid korisnicima, pored kvalitetnih usluga i ponuda koje im m:tel svakodnevno nudi, potrebno je i što lakše i brže korišćenje tih usluga. Iz tog razloga m:tel je za svoje korisnike kreirao servis Moj meni. Ovaj servis, kojem se pristupa biranjem koda *100# , nudi većinu Frend ponuda i tarifnih opcija koje prepaid korisnici mogu bzo i jednostavno sami da aktiviraju i na taj način kreiraju i prilagode Frend uslugu prema svojim potrebama.

Pri svakom ulasku u servis Moj meni Frend korisnik dobija informaciju o trenutnom stanju računa kao i tačan datum i vrijeme do kada mu vrijedi račun. Pored toga, ponuđene su i opcija povoljnije kupovine mobilnog interneta, opcija dodavanja omiljenih brojeva (dva) sa kojima razgovori koštaju 0 KM uz uspostavu poziva po cijeni od 0,08 KM (bez PDV-a). Tu su i tarifne opcije za povoljniji mobilni internet u mrežama m:tel Crna Gora i mt:s Srbija, kao i “Ino tarifne opcije” za jeftinije razgovore prema inostranstvu. Odabirom tarifne opcije m:music+ korisnici mogu slušati svoju omiljenu muziku, a usluge kao što su “m:parking”, “Podijeli dopunu”, “Provjera bonus računa” još su samo neke od opcija koje su korisnicima dostupne u servisu Moj Meni.

Jedna od najtraženijih opcija u servisu Moj meni je opcija Kupi internet. Uz ovu opciju korisnik putem servisa Moj meni može kupiti mobilni internet po svojim željama i potrebama i surfati neograničeno po brzini i do 21 Mb/s. Na raspolaganju su četiri opcije koje se međusobno razlikuju po brzini, trajanju i cijeni. Tu su:

50 MB po cijeni od 1 KM po maksimalnoj brzini do 7,2 Mb/s i trajanju od 24 sata
1 GB po cijeni od 3,5 KM po maksimalnoj brzini do 21 Mb/s i trajanju od 24 sata
250 MB po cijeni od 5 KM po maksimalnoj brzini do 21 Mb/s i trajanju od 7 dana
500 MB po cijeni od 10 KM sa maksimalnom brzinom do 21 Mb/s i trajanjem od 30 dana

Bitno je napomenuti da ukoliko se mobilni internet po maksimalnoj brzini potroši prije isteka važenja kupljene tarife, korisnik može nastaviti surfanje besplatno po smanjenoj brzini do isteka perioda važenja ili može dokupiti novi Frend internet paket.

Kada istekne period važenja Frend internet paketa, kupovinom novog Frend internet paketa ponovo se povećava brzina surfanja za količinu i vrijeme izabranog paketa.

Pored ove, još jedna od najkorišćenijih opcija je i Ino tarifna opcija. Ova tarifna opcija Frend korisniku omogućava da za samo 2KM dobije 10 minuta razgovora koje može iskoristiti na pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Italiji, Švedskoj, SAD, Kanadi i Australiji. Jednom kupljena tarifna opcija vrijedi 24 sata, a može se kupiti više puta. Novom kupovinom dobija se nova količinu minuta i novi period važenja tarifne opcije.

U navedene cijene nije uračunat PDV, a više o ponudi servisa Moj meni dostupno je na stranici www.mtel.ba/moj-meni.