Written by

Moj Mix spajalica; Kvalitetna ponuda upakovana u dobru zabavu

m:vijesti| Views: 182

Moj-Mix-Spajalica-boost-1200x628

Moj Mix spajalica, Facebook igra koja je u kratkom vremenskom periodu privukla brojne igrače, nudi spoj dobre zabave i kvalitetne ponude kompanije m:tel.

Igrači koji se nadmeću u spajanju određenih tarifnih opcija sa odgovarajućim paketom treba da u toku od jedne partije, čije je trajanje 60 minuta, pravilno spoje 10 kartica. Pravi spoj treba da se napravi za što manje vremena, u samo tri pokušaja u toku dana, koliko takmičari imaju na raspolaganju. Krajem mjeseca bodovna lista pokaže koja su tri takmičara bila najupornija i najbrža u određivanju pravog spoja, a isti bivaju nagrađeni sa vrijednim poklonima kompanije m:tel. Broj bodova koji krasi vrh liste rezultata je sve veći iz mjeseca u mjesec, pa je tako ovomjesečni najbolji rezultat prešao i 4000 bodova.

Naziv Moj Mix spajalica se direktno odnosi, a i sadržajno počiva na bogatoj Moj Mix ponudi kompanije m:tel koja korisnicima nudi prednosti za još bolju komunikaciju. Tako se korisnici koji uživaju u ovoj zabavnoj igri, mogu ujedno i upoznati sa velikim bonusima, besplatnim pozivima ka jednom prijatelj broju, jeftinijim razgovorima, neograničenim SMS-om i mobilnim internetom. Pored toga, ponuda sadrži i besplatne minute za one koji često obavljaju pozive ka Srbiji (mts mreža).

Jedan od detalja ove ponude je i Moj Mix Extra tarifa u okviru koje, za 45.63 KM, dobijate 300 minuta razgovora ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, uz čak 100 minuta ka mts mreži u Srbiji. Pored toga, korisnicima ove tarife se na raspolaganje stavlja i slanje SMS poruka bez limita, po „fair use“ principu, kao i 4GB mobilnog interneta, što govori o raznovrsnosti pogodnosti koje očekuju korisnike Moj Mix tarifa.

Detalje o aktiviranju ove, ali i drugih povoljnih Moj Mix tarifa, kao i prednosti koje vas očekuju izborom neke od njih, saznajte putem m:tel stranice www.mtel.ba.