Written by

Moj Mix spajalica okuplja sve veći broj igrača

m:vijesti| Views: 183

Moj-Mix-Spajalica-boost-1200x628

Kompanija m:tel se pobrinula da, osim kvalitetne ponude, svojim korisnicima osigura i dobar izvor zabave, za šta je najbolji dokaz Moj Mix spajalica, Facebook igra koja je u tri mjeseca po pokretanju okupila veliki broj takmičara. Igrom je objedinjena bogata ponuda kompanije i nesvakidašnji izazov, kome se iz mjeseca u mjesec prepušta sve veći broj takmičara.

Tokom juna mjeseca najuspješniji igrači su osvojili i do 5000 bodova. Takmičari koji su prikupili najviše bodova i zauzeli prva tri dobitna mjesta na bodovnoj listi su Marijan Dujmović, Milica Skoco i Dragana Ugrenović, a svojim takmičarskim duhom su sebi osigurali i vrijedne poklone iz bogate ponude kompanije m:tel.

Moj Mix spajalicu odlikuje jednostavnost i spoj brzine i dobre memorije kako bi se u toku partije, čije je trajanje 60 sekundi, povezalo 10 ponuđenih kartica sa odgovarajućim paketom. Svaka kartica krije odgovarajuću tarifnu opciju koja se potom mora smjestiti u paket sa tarifom koja odgovara ponuđenoj opciji, a preostale sekunde po završetku partije označavaju broj osvojenih bodova. Takmičari imaju na raspolaganju isključivo tri partije u toku jednog dana, kako bi pokušali da za što manje vremena naprave tačan spoj.

Moj Mix spajalica je dostupna svim zainteresovanim korisnicima, a može se pronaći u tabovima na Facebook stranici kompanije m:tel. Dodatne informacije o aktivaciji ove, ali i drugih povoljnih Moj Mix tarifa, kao i prednosti koje vas očekuju izborom neke od njih, saznajte putem m:tel stranice www.mtel.ba.