Written by

Moj Mix spajalica – Spoj dobre ponude i dobre zabave

m:vijesti| Views: 223

Moj-Mix-Spajalica-boost-1200x628

Moj Mix spajalica, Facebook igra kompanije m:tel, u okviru koje se iz mjeseca u mjesec okuplja sve veći broj igrača, predstavlja kvalitetan spoj dobre zabave i jedinstvene ponude.

Naizgled jednostavna, Moj Mix spajalica predstavlja izazov za čije rješavanje je potrebna dobra memorija, brzina povezivanja, ali i sreća pri igranju. Takmičari su dužni da pravilno povežu deset ponuđenih tarifnih opcija sa odgovarajućim paketima, a sve u toku jedne partije, čije je trajanje 60 sekundi.

Takmičarima se ostavljaju na raspolaganje isključivo tri pokušaja dnevno, a svaki je prilika za prikupljanje dodatnih bodova. Svaki prikupljeni bod je bitan jer takmičarima može donijeti prednost na bodovnoj listi krajem mjeseca. Prva tri mjesta na listi rezultata nagrađuju se vrijednim poklonima koje je obezbijedio m:tel, a trenutni zbir bodova dostiže i do 4000 osvojenih poena.

Raznovrsni bonusi, besplatni pozivi ka prijatelj broju, jeftiniji razgovori, neograničeno slanje SMS poruka, samo je dio onoga što se može naći u paketima Moj Mix ponude postpaid ponude u mobilnoj telefoniji, krojenim u skladu sa potrebama korisnika. Moj Mix spajalica predstavlja zabavni produžetak ove ponude, ali i dobro sredstvo da se korisnici upoznaju sa mogućnostima kojie im stoje na raspolaganju.

Jedan od Moj Mix paketa, u sklopu koje korisnici mogu uživati u 500 minuta razgovora ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH i 250 minuta ka mts mreži u Srbiji, slanju SMS poruka bez limita, po „fair use“ principu, kao i 8GB mobilnog interneta, predstavlja „top“ izbor. Ove pogodnosti se kriju u sklopu jedinstvene Moj Mix Top tarifne opcije koja predstavlja jedinstvenu i sigurnu opciju za sve korisnike.

Detalje o aktiviranju ove, ali i drugih povoljnih Moj Mix tarifa, kao i prednosti koje vas očekuju izborom neke od njih, saznajte putem m:tel stranice www.mtel.ba.

Moj mix spajalicu zaigrajte na zvaničnoj facebook stranici kompanije na adresi facebook.com/mtelbih