Written by

Moj Mix spajalica; Spoj jednistvene ponude i dobre zabave

m:vijesti| Views: 163

Moj-Mix-Spajalica-boost-1200x628

April mjesec je označio i početak Moj Mix spajalice, nove Facebook igre koju je kompanija m:tel pripremila za svoje korisnike. Spoj dobre zabave, takmičarskog duha i kvalitetne m:tel ponude, glavne su odlike ovog izazova koji je od samih početaka okupio značajan broj igrača.

Takmičari imaju zadatak da u toku od jedne partije koja traje 60 sekundi, spoje 10 ponuđenih kartica sa odgovarajućim paketom. Izazov je nešto teži jer svaka kartica sadrži tarifnu opciju koja se potom mora ubaciti u paket sa tarifom koja joj odgovara. Igrači moraju da naprave odgovarajući spoj za što manje vremena, a na raspolaganju su im samo tri pokušaja u toku jednog dana. Tri takmičara sa najviše prikupljenih bodova će svakog mjeseca biti nagrađeni odgovarajućim poklonima kompanije m:tel. Trenutno, najuspješniji rezultati za ovaj mjesec dostižu i 3000 bodova, što govori o takmičarskom duhu igrača koje je ova igra okupila za kratko vrijeme.

Kako i sam naziv nagovještava, Moj Mix spajalica se zasniva na bogatoj Moj Mix ponudi, koja korisnicima nudi prednosti za još bolju komunikaciju. Razni paketi u sklopu ove ponude nude jedinstvene bonuse, besplatne pozive ka jednom prijatelj broju, jeftinije razgovore, neograničene SMS-ove i mobilni internet. Pored toga, stavljene su na raspolaganja i besplatne minute za one koji često obavljaju pzive ka Srbiji (mts mreža).

Jedan o paketa u sklopu ove ponude je i Moj Mix Standard tarifa u okviru koje, za samo 29KM, dobijate 200 minuta razgovora ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, uz bonus od 50 minuta ka mts mreži. Pored toga, jedinstvenosti ove ponude doprinosi i dodatnih 1000 SMS-ova i čak 500MB interneta, koje dobijaju vlasnici ovog paketa.

Detalje o aktivaciji ove, ali i drugih povoljnih Moj Mix tarifa, kao i prednosti koje vas očekuju izborom neke od njih, saznajte putem m:tel stranice www.mtel.ba.