Written by

„Moj Mix x 10“ tim stiže i u vaš grad?

m:vijesti| Views: 154

doboj-1

Svakodnevno ispijanje omiljenog napitka i razgovori sa najbližima su ove sedmice, zahvaljujući neobičnoj akciji kompanije m:tel, dobili novu dimenziju. Pet bh. gradova je tako postalo središte aktivnosti kojima je promovisana nova usluga kompanije, a kojom se korisnicima na raspolaganje stavlja čak deset puta više minuta razgovora po istoj cijeni izabrane tarife.

Nakon uspješnih akcija u Bijeljini i Zvorniku, „Moj Mix x 10“ tim nastavlja svoje putovanje, a već u četvrtak, 25. maja, donosi iznenađenje za građane Doboja. Učesnici akcije imaće priliku da se informišu o pogodnostima „Moj Mix x 10“ ponude i o najnovijim bonusima za minute u Moj Mix tarifama: Extra, Top, Premium i VIP, koji su čak deset puta veći nego prije.

moj-mix

Osim informacija o pogodnostima ove ponude, pokloni iznenađenja sadrže i deset simboličnih bonova za besplatno uživanje u razgovoru uz kafu, a do završetka akcije, u svim pratećim aktivnostima imaće priliku da uživaju i građani Istočnog Sarajeva (26. maj) i Banjaluke (29. maj).

Informacije o ovoj i drugim aktuelnim ponudama kompanije, mogu se pronaći putem stranice www.mtel.ba, a detalji u vezi sa putanjom i sadržajima pomenute akcije dostupni su putem bloga i naloga kompanije m:tel na društvenim mrežama.