mSAT_fotokonkurs_mtel_blog

Written by

Moja kuća lijepa kao slika

m:tel info, m:vijesti| Views: 1396

Učestvujte u m:SAT foto-konkursu na m:tel Instagram-u i Facebook-u

 

Proljeće je i više slobodnog vremena provodimo u prirodi, radeći u vrtu, uređujući vikendice, kuće ili okućnice. Vjerujemo i da su se za vrijeme izolacije mnogi posvetili ovim poslovima s naročitom ljubavlju i pažnjom, te uredili svoju oazu mira na koju su veoma ponosni i u kojoj će sa uživanjem provoditi svoje vrijeme.

Posla u kući i oko kuće je uvijek mnogo, ali ne treba propustiti ni priliku za odmor i uživanje uz bogat i kvalitetan TV sadržaj. Upravo iz ovog razloga m:tel je na svojim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram pokrenuo dva odvojena m:SAT foto-konkursa pod zajedničkim nazivom „Moja kuća lijepa kao slika“. A kako je konkurs vrijedan pažnje i truda, tako će i autori najljepših fotografija dobiti četiri vrijedna m:SAT poklona, gdje ćemo na svakom konkursu nagraditi po dvije fotografije.

U nastavku vam donosimo detalje konkursa i način učešća za obje društvene mreže:

Facebook konkurs

Za one koji preferiraju društvenu mrežu Facebook, uslovi i procedura prijave na konkurs „Moja kuća lijepa kao slika“ su sljedeći:

Učesnici konkursa treba da nam u inbox stranice pošalju ime i prezime, te fotografiju spoljašnosti svoje kuće/vikendice.

Fotografije smještamo u posebno kreiran templejt, te objavljujemo u album „m:SAT foto konkurs“. Uz svaku fotografiju tagujemo autore, kako bi i oni mogli podijeliti objavu na svojim Facebook profilima.

Dvije fotografije koje ostvare najveći broj lajkova dobijaju na poklon m:SAT pretplatu i opremu na korištenje u trajanju od 6 mjeseci!

Konkurs traje do 4. juna 2020. godine i važi za cijelu teritoriju BiH.

 

Instagram konkurs

Ni ljubitelji popularne društvene mreže Instagram neće ostati uskraćeni za učešće u ovom zanimljivom foto-konkursu.

Za učešće na Instagram konkursu „Moja kuća lijepa kao slika“ koristimo story format. Potrebno je da na svom Instagram nalogu koji je javan, napravite sljedeće:

  • objavite story – fotografiju spoljašnosti svoje kuće ili vikendice
  • tagujete profil mtelbh
  • navedete hashtag-ove: #mtelbh #Mojakućalijepakaoslika

Objave će se podijeliti u IG story-ju m:tel naloga, te sačuvati u izdvojenom story-ju „Foto konkurs“. Najljepše fotografije Instagram konkursa bira stručni žiri od kojih će dvije pobjedničke dobiti na poklon m:SAT pretplatu i opremu na korištenje u trajanju od 6 mjeseci!

Konkurs je otvoren do 4. juna 2020. godine i važi za cijelu teritoriju BiH.

Ostaje nam još da vas pozovemo da podijelite sa nama svoj komadić raja uz obavezan hešteg #MojaKućaLijepaKaoSlika te svima koji se žele prijaviti poželimo sreću uz dobro poznate stihove Branka Ćopića:

Ma kakav bio moj rodni prag,

on mi je ipak mio i drag.

Prost je i skroman, ali je moj,

tu sam slobodan i gazda svoj.“

Više o m:SAT ponudi, možete saznati OVDJE.