Viber bilješke

Written by

„Moje bilješke“ od sada i na Viber-u

m:apps, preporučujemo| Views: 152

Prije nekoliko dana Viber je korisnicima predstavio novu opciju pod nazivom My Notes. Ukoliko ste ažurirali aplikaciju, novu mogućnost već imate u svom telefonu.

Bilješke se nalaze na listi vaših razgovora, a kreiranje je prilično jednostavno. Sve što treba da uradite jeste da otvorite My Notes, napišete neophodni tekst i pošaljete kao i svaku poruku. Vaša bilješka prikazuje se kao poruka, a kada završite određenu obavezu jednostavno je prekrižite.

Ukoliko imate mnogo dnevnih obaveza, ovo je sigurno jedan od način da neku od njih ne zaboravite. U svoje bilješke možete unijeti poruke, medijske sadržaje ili bilo kakav dokument, a sve se sinhronizuje sa drugim uređajima (ukoliko Viber koristite na računaru, tabletu ili laptopu).

Očekuje se da će programeri Viber-a uskoro svim korisnicima omogućiti da podese i podsjetnik za određene obaveze. Tako bi vam Viber zvonio onog trenutka kada treba nešto da obavite.

Ako ste jedan od onih koji Viber koriste svakodnevno, ovakav način vođenja bilješki svakako je pogodan. Bez obzira na sve, ažurirajte aplikaciju i isprobajte novu Viber opciju.