Mondo piše

Written by

Mondo piše: Bobijev novi šou

m:tel IPTV, NBA| Views: 175

Srpski košarkaš ukrao šou u finišu meča protiv Sakramenta, navodi danas portal Mondo,

Maveriksi su upisali novi trijumf, i to ubjedljiv. Dalas je pobijedio Sakramento u sjajnoj partiji Luke Dončića, međutim, da ne bude da su baš svi srpski igrači imali loš veče, postarao se Boban Marjanović.

Nakon što je Marjanović bio u centru pažnje na meču protiv Jute, srpski centar je i u finišu meča protiv Kingsa uspio da “ukrade šou”.

Marjanović je za četiri minuta na terenu postigao tri poena, a upravo su ti poeni stigli u posljednjem minutu.

Popularni “Bobinator” je pri rezultatu 127:107 za njegov tim ostao sam u ćošku terena, gdje je dobio loptu, a uslijedila je lijepa trojka za posljednje poene Dalasa na meču.

Uslijedio je delirijum u dvorani teksaškog tima, a i Luka Dončić je pored klupe sve ispratio sa širokim osmijehom i dozom nevjerice na licu.

Na drugoj strani, Bogdanu Bogdanoviću i Nemanji Bjelici nije baš bilo do pjevanja, pošto su za ukupno 45 minuta na terenu zajedno postigli 16 poena.

Podsjećamo vas da pored NBA lige na sportskim kanalima u okviru m:tel IPTV-ja, možete da doživite i NBA online, putem svog odabranog uređaja (telefona, tableta ili kompjutera).

Da bi ste pratili NBA sadržaje koje samo vi želite, potrebno je da slijedite tri osnovna koraka:

  1. Posjetite vaš personalizovani portal moj.mtel.ba, odaberite pakete NBA League Pass ili 3-Game Choice i preuzmite kod za NBA aplikaciju
  2. Na App Store ili Google Play prodavnici preuzmite NBA aplikaciju ili posjetite NBA.com i registrujte se uz pomoć dobijenog m:tel koda.

Uživajte u NBA utakmicama, arhivskim snimcima, reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima putem vašeg mobilnog telefona, tableta ili računara.

FOTO: TANJUG/AP, BRANDON WADE