Mondo pise

Written by

Mondo piše: “Duplih 5” i raspoloženi Tatum zaustavili Kliperse

m:tel IPTV, NBA| Views: 64

Samo dvije utakmice odigrane su u NBA u noći između četvrtka i petka…

 

Kako danas piše portal Mondo, Drama u Bostonu pripala je Seltiksima…

Veliku bitku vodili su sedamnaestostruki prvaci NBA lige i Los Anđeles Klipersi, koji se nadaju da bi u tekućoj sezoni konačno mogli da osvoje prvi prsten.

Uzdubljiva bitka na terenu Seltiksa završena je pobjedom domaćina i to poslije dodatnih DESET minuta – 141:133.

Ključnu ulogu imao je Džejsonm Tatum, strijelac 38 poena u pobjedničkoj ekipi. Pored vrlo dobrog šuterskog izdanja, košarkaš Bostona imao je po devet skokova i asistencija.

Pokušavao je Lu Vulijams iz Klipersa da ga isprati, ali je znatno lošijim procentom stigao do 36 poena.

Oklahoma je do 33 pobjede stiglau Nju Orleansu – 123:118. Meč nam je donio tri izjednačene trećine i drugu u kojoj su Tanderi, ispostavilo se na kraju, napravili ključnu razliku 37:28.

Danilo Galinari imao je skoro perfektnih 12 od 18 iz igre, što ga je na kraju zaustavilo na 29 poena. Denis Šreder sakupio je 22.

Pelikansi su imali dvojicu vrlo raspoloženih, ali im to nije bilo dovoljno za 24. pobjedu. Zion Vilijams je ponio titulu prvog strijelca meča sa novim ličnim rekordom u NBA karijeri 32 poena, a vrlo dobar bio je Džej Džej Redik sa 24 koša.

Pored NBA lige na sportskim kanalima, u okviru m:tel IPTV-ja možete da doživite i NBA online, putem svog odabranog uređaja (telefona, tableta ili kompjutera).

Kako? Pogledajte ovdje.

FOTO: TANJUG/ELISE AMENDOLA, AP