Written by

Mostar i Široki Brijeg domaćini Mjeseca prijateljstva

prijateljstva| Views: 99

mostar mjesec prijateljstva

Posljednji vikend avgusta označiće završetak Mjeseca prijateljstva u okviru kojeg je kompanija m:tel stavila akcenat na prijateljstvo kao važan segment života svih nas. U petak i subotu, 29. i 30. avgusta, mjesec prijateljstva obići će hercegovački dio BiH, Mostar i Široki Brijeg.

U Mostaru, u petak 29. avgusta, svi koji se nađu na Španjolskom trgu od 19.00 do 23.00 časa, ispunjavaće testove prijateljstva, fotografisati se u majici prijateljstva i zabavljati se, odluče li da sa nama podijele priču o svom najboljem prijatelju.

Isto to očekuje i stanovnike Širokog Brijega narednog dana 30. avgusta, takođe u periodu od 19.00 do 23.00 na Trgu dr Ante Starčevića.

Mjesec prijateljstva pružio je priliku najboljim prijateljima da kroz zabavu vide koliko znaju jedni o drugima, ali i da fotografisanjem u Majici prjateljstva na trenutak dožive snagu svoje povezanosti. Osim aktivnosti u gradovima BiH, Facebook i blog kompanije m:tel tokom cijelog mjeseca bili su centar za skupljanje želja najboljih prijatelja.

Na adresu m:bloga stiglo je više od 100 želja ljudi širom BiH, čije bi ispunjenje obradovalo njihovog prijatelja. Početkom septembra biće saopšteno koja najhumanija, najemotivnija i najoriginalnija želja će biti ispunjena.

Vidimo se u Mostaru i Širokom Brijegu!

m:tel, imate prijatelje