Written by

Moto Z4 – telefon sa velikim ekranom i 48MP kamerom

mobilni svijet, u žiži| Views: 268

Ako ste pomislili da će Motorola stati sa iznenađenjima lansiranjem G7 serije, onda ste se prevarili. Uveliko se spekuliše o Z4 liniji, a nezvanične informacije obećavaju novo tehnološko čudo.

Materijali koji su nedavno procurili govore o specifikacijama koje su veoma slične Moto Z4 Play modelu, telefonu o kojem informacije kruže već mjesecima.

Moto Z4 trebalo bi da, umjesto Snapdragon 800, ima nešto nižerangirani čipset Snapdragon 675. Nezvanične informacije sugerišu da bi i cijena ovog telefona mogla biti duplo niža u odnosu na cijenu premijum modela, što potvrđuje ranije pretpostavke da je riječ o uređaju srednjeg ranga. Oba modela bi trebalo da imaju 48MP kameru na zadnjoj strani, a standardni Moto Z4 i 25MP selfie kameru.

S obzirom da kompanija nije izašla sa zvaničnim informacijama, a da ljubitelji ovog brenda tragaju za što više novosti, često se miješaju nagađanja o Moto Z4 i Z4 Play telefonima. Za sada je navodno uočena jedina razlika, a tiče se veličine ekrana – Z4 će imati 6.4-inčni displej, a Play model 6.22 inča.

Posebna prednost oba modela trebalo bi da budu in-display senzori za otisak prsta, kao i sada neizostavni izrezi u ekranu. Dostupan bi trebalo da bude i 3.5mm ulaz za slušalice, a ni baterija neće podbaciti – 3600 mAh i 18W TurboCharge podrška.

Ostaje nam samo da pričekamo zvanične informacije, jer je sigurno da će Motorola nakon G7 serije ponovo iznenaditi svoje korisnike.