Motorola predstavila telefone Moto G30 i Moto G10

Kompanija Motorola nastavlja da transformiše tehnologiju, pa je tako nedavno predstavila nove modele telefona Moto G30 i Moto G10.

Dva nova smartfona oslikavaju misiju ove kompanije da korisnicima pruži izuzetnu vrijednost i premijum funkcije kada su u pitanju budžetski uređaji, nudeći brojna unapređenja kao što su izuzetne kamere i vrhunske performanse.

Novi Moto G30 kombinuje izuzetan sistem kamera i zapanjujuće iskustvo gledanja sadržaja sa još više dostupnog prostora za skladištenje podataka.

Njegov sistem četiri kamere od 64MP ultra-visoke rezolucije pruža mogućnost za stvaranje oštrijih i svjetlijih fotografija. Zahvaljujući Quad Pixel tehnologiji, slika je oštra, a Night Vision mod omogućava živopisne fotografije koje odlikuju kristalna jasnoća i znatno preciznije boje.

I model Moto G10 donosi sistem od četiri kamere, ali od 45MP. Njegove fotografije su oštije i u uslovima lošijeg osvjetljenja, ali i u noćnim uslovima. Na svestranost ovog modela svakako utiče i ultra-široki objektiv, kao i Macro Vision kamera te dubinski senzor za fotografije izuzetnog kvaliteta.

Novi pametni Motorola telefoni na tržište stižu sredinom marta.