Written by

Motorola vraća Polaroid u svijet fotografije

m:ovo m:ono| Views: 85

moto-mod

Sjećate li se polaroid fotoaparata? S njima ste mogli fotografisati drage ljude i odmah odštampati sliku. Za mlađe generacije koje se nisu susretale s tim uređajima Motorola je odlučila da vrati Polaroid opciju u vidu Moto Mod-a.

Kada pametnim telefonom napravite fotografiju odštampaćete je na printer. U praksi je to mnogo drugačije zato što je Moto Mod mnogo manji, tiši i pametniji. Jedna od najboljih strana cijele priče jeste i ta što ne morate da isprintate baš sve slike koje ste snimili, već samo one koje vam se sviđaju. Moto Mod se veže na određeno područje vašeg smartphone-a i bez obzira na to koliko se pomjerate, on se neće isključiti. Papir za izradu fotografija možete da naručite preko aplikacije Insta-Share Printer. Prije samog štampanja sliku možete urediti, provući kroz filtere, srediti oštrinu i boju ili dodati okvir, tekst i mnoge druge elemente.

Sve slike su automatski sačuvane u galeriji telefona i možete ih odštampati koliko god puta želite. Pored toga možete se konektovati na Google kako biste pristupili Google fotografijama, kao i na Instagram i Facebook.