Written by

m:podrška – olakšavajuća platforma za sve m:tel korisnike

kako? lako!| Views: 160

mpodrska

Kako bi svojim korisnicima olakšala i ubrzala proces rješavanja eventualnih problema i odgovorila na sva postavljena pitanja, kompanija m:tel je pokrenula posebnu facebook aplikaciju, pod nazivom m:podrška.

m:podrška kreirana je kako bi ste se lakše i brže mogli informisati o svim nedoumicama, pitanjima i odgovorima vezanim za m:tel usluge.  Ova aplikacija  je zapravo baza svih pitanja korisnika, koja su nam upućena putem zvanične m:tel Facebook stranice, a svrstana su po kategorijama Open, Frend, Postpaid, Internet i Fiksna telefonija.

Prije nego što i sami postavite pitanje, preporučujemo vam da koristite opciju pretrage kako biste provjerili da li je neko već imao isto pitanje ili nedoumicu. Na ovaj način m:podrška će vam uštedjeti vrijeme, jer tražene odgovore možete dobiti bez pozivanja operatera za samo nekoliko sekundi.

Ukoliko ipak ne možete pronaći odgovor ili riješiti neku dilemu, potrebno je da ispunite kontakt formu, koja je povezana sa e-mailom m:tel korisničke podrške. Na ovaj način ćete pomoći i drugim korisnicima koji će u budućnosti imati isto ili slično pitanje.

Javite nam se!